Monday, 15 November 2010

MARI MENYENTAL DAN MENANGKIS SEGALA LEMAK 18SG


Sape dah guna ni? Kalo ada belum yang try lagi, takpe. Aku dengan rela hati jadi akan uji sendiri kat spare tayar aku, ehehehehe! Dulu aku pakai halia mustajab tu. Tak best tang bau dia. Mengit betoi tapi yang ni serius wangi, ada bau-bau cam pencuci baju pulak, hahahahahhaha! Pasti menyental dan menangkis segala lemak 18SG aku ni.



Panas? Memang panas, tapi tak sampai berguling-guling dan mengelupur kepanasan, hahahhaa! Best :) Lepas ni nak cari jamu pulak. Jamu ape yang molek wehhh? Pil Binari? Jamu Mak Dara?



*Entri makin pendek-pendek-pendek, marah tak? T_T

**Esok dah start cuti sampai Isnin depan, makanya update blog via mobile saja, lagi pendek!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014