Tuesday, 9 November 2010

TERHERET KE LEMBAH DOT DOT DOT

Dot dot dot bukan lah 18Sx mahupon 18 KEJI, ape daaa....hahahahhaha! Dot dot dot yang dimaksudkan adalah cik burung biru - Twitter.



Serius aku cam batak je tak tau apekebendanyer burung biru ni memula dulu. Orang lain ade, aku pon takmo kalah, nasib baik orang sebelah umah beli gelang emas nalla sampai ke ketiak aku tak kisah. Yang dok kisah sangat kalo dalam alam maya ni.



Ok, dengan muka sengal dan muka tak bersalah(memang tak salah pon kan) aku pon buat twitter gak. Buat-buat tapi tak paham. Haaa...marah diri sendiri, yang aku tau adik aku je dalam list twitter tu, hehehehe. Citt...adik aku hari-hari jumpe, kentut pon sebelah aje.



Pastu terjumpe pulak burung tembam (eh, bunyi cam 18SX pulak) - ChurpChurp, barulah tau berguna betoi Twitter time tu, hahahahaha! Nape gelak tetibe? Entah le, sebab tahape-hape kot.



Pastu jumpe pulak ngan Kak Izan, Kak Noj and CikGeli dalam Twitter, haaa...aku rasa cam baru leh terbang burung biru aku tu, hidup sikit. Ada gak orang nak sembang, kan kan kan, hahahahha! Kalo tak nganga la ku sorang-sorang tengok burung biru tu, ahaks! :)



*Sape nak ronggeng-ronggeng ngan aku dan lain-lain meh le twitter aku beb, aku dah taklayan facebook ni, ape barang... hahahahhahahahahahah! Serius poyo giler ;p
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014