Wednesday, 26 January 2011

APA KAU RASA DENGAN CHURP CHURP?

Ciappp! Ciappp! Tu bunyi burung tua. Aokkk!! Aokk!! tu pulak bunyi burung gatal merenyam. Churp! Churp! tu bunyi burung bawak wang besar! wang besar! Besar la sangat kan, hahahahhaha! Ni semua pasal Churp Churp. Hei, mula-mula dulu aku memang down giler dengan Churp Churp ok! Sebab ape? Sebab lu kena banyak konco dekat twitter baru boleh dapat iklan, pangggg!!!! Aku ada sekerat dua aje, tapi hajat besar giler nak burung montel bawak wang besar, earning pon dua hengget berbulan-bulan tak berganjak!






Tapi lepas sistem baru, baru lah ada semangat. Tapi tu pon aku main tarik tali aje, kalau rasa nak buat..buat..kalau takmo aku biar aje sampai tamat tempoh iklan. Tapi semalam aku terkejut badak ko! Lagi terkejut member opis aku tengok aku berpusing-pusing happy macam badak. Satu kegembiraan bila earning dua hengget tu dah meninggkat ke dua puluh enam hengget empat puluh lapan sen. Giler over seronok walaupon nak cash out lambat lagi! Hahahhahaha!



Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014