Thursday, 6 January 2011

HUH! MACAM-MACAM AKU BUAT NAK KURUS, KALI NI MAKAN UBAT KURUS PULAK!

*persediaan tradisional untuk dimakan oleh orang moden, ahaks!*





Selain azam tahun baru nak bayar PTPTN, nak kurus jugak masih dalam senarai utama. Dari tahun lepas heboh sekampung nak kurus, hahahhaa! Tak tau la nak kurus camne, selagi bacaan timbang berat tak ke 45, selagi tu kene cuba lagi ;p




Ok, sekarang nak cuba pil Nightriem pulak. Abis ko dia trim segala lemak, esok pagi mula upacara amazing race berebut jamban ngan laki aku. Sebagai tanda isteri solehah, aku bangun lambat sikit, bagi laki aku bercinta dengan jamban dulu. Aku paksa mata tutup rapat-rapat tapi perut dah menggelodak. Hahahhaa! Nasib baik tak terkencet, oppss! T_T




Makan pil ni 4-6 biji sebelum titun. Aku amik 4 biji je sebab aku pon bukan la obes mana, ececece, takmo mengaku tu, hahahah! Bau dia macam bau akar kayu la...ala..macam bau ubat tradisional la..haa..aku telan cepat-cepat sambil minum tutup hidung, nak kurus punya pasal! Hahahahaha!




Lepas tu, untuk memantopkan channel V , aku makan Pil Binari untuk wanita berkahwin. Hahahahah! Untuk anak dara pon ade. Yang ini dia bijik bulat (maleh amik gambo, berebut ngan anak aku dia ingat cokelet!), warna hitam, kecik aje, takde bau sangat. Makan 2biji 3 kali sehari.


Haaa...kebaikan dia adalah untuk mengetatkan dalam dan luar chanel V, mengurangkan keputihan, mengurangkan senggugut dan segala anak beranak dalam lah!


Sambil telan ubat sambil nyanyi, "Pil Binari menceriakan hubungannnn" sambil gelek-gelek, kompom time tu jugak laki ko terkam, hahahah! Bengong! ;p



* erk..tu bukan gambar aku tau :)*
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014