Friday, 21 January 2011

TUNJUKKAN SOKONGAN ANDA DENGAN MENEMPEK BADGE "ANTI FRAUD BLOGWALKING, FRAUD CLICK" DAN ADIK-BERADIK DENGANNYA.




Ecececce..bersemangat giler tajuk entri kali ni, hahahahhaa! Ok, serius kembali (dengan muka serius menaip dan berhenti seketika sambil bangun dan melaungkan "saya anti fraud blogwalking!!") Huh! Penat, minum air kejap.



Rasanya ramai dah baca pasal penipuan di chat box belog masing-masing dan aku juga salah soram mamsam nyam, erkk..sori tergeliat, hari ni banyak makan kari ;p



Dapatkan badge ni dibelog Kak Wan dan yang penting jangan lupa lock shoutmix korang!! Yeaahhh!!

26 comments:

  1. hoho..bsemangat tul kak ni mgadakan kempen..usaha yang bagus..hehe

    ReplyDelete
  2. sukar untuk dibendung masalah ini..

    ReplyDelete
  3. badge ni boleh buat fraud ni semua hilang ke? hhi gurau je..

    ReplyDelete
  4. yaaa~ tu diaa smgt yg kita mau!
    haha! =D

    ReplyDelete
  5. taktik terbaru..dia tinggal mesej..blogwalking dari blogslist dia..(nak suh ai percaya lah ai ni dlm blogslist dia..blaaaahhh)

    Sorry..ai tetap tak layan..sebab dah cek kat getclicky..no ip tak dapat dikesan..muahahahaha!walaupun terpaksa buang masa cek kat clicky tu..asalkan hati puas sebab boleh ban derang ni...

    tips: cek yang present lah..yg dah lama2 tu tak payah lah cek..

    ReplyDelete
  6. er..camne eh nak lock shoutmix?
    kalau sudi, infom sy eh^^

    tq.

    ReplyDelete
  7. salam..
    sokong anda..
    selamat berkempen
    Sis..

    ReplyDelete
  8. nurul pun baru bace pasal nih semalam..mmg geram lah!

    ReplyDelete
  9. hahahahaha..:)).. semangat sungguh Puan Ieda..:))

    ReplyDelete
  10. cm mn nak lock shoutmix tu...
    tu la el pun jd mangsa gak..just hati naluri je tau betul ke idak depa mai dtg tu..kalo yg sllu dtg tu oklah dah kenal

    ReplyDelete
  11. kalau buang terus shoutbox tu, settle masalah.. kan kan kan

    tapi problem jugak bila kawan2 nak tinggalkan pesanan apa2 nanti..

    ReplyDelete
  12. Exabytes (MY) will be running "Know-The-Web" Contest in our facebook page.

    Stand a chance to win cash and 16GB iPad in the Know-the-Web contest!

    1) Be a fan of http://facebook.com/exabytes.com.my on facebook
    2) Register yourself to this contest
    3) login to the application at 10am and 3pm daily on 17-21 and 24-28 January 2011
    4) Answer the quesiton fast and correctly

    Prizes:
    1) RM50 for each question correctly answered.
    2) If no on get the answer right for the previous question, the RM50 case will be accumulated to the next question
    3) 1 lucky person with best slogan will walk away with 16GB iPad.

    Website: facebook.com/exabytes.com.my

    ReplyDelete
  13. Di akui shoutmix akan create backlink cuma masalahnya ia exploitasi shout mix yang sengaja meninggal komen tanpa tujuan

    ReplyDelete
  14. Sokonggggg! Sokongggggg!
    pembantu kempen <----- hahhaha

    ReplyDelete
  15. mcm mana nak lock shoutmix..?

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    KERETA MERAH KU

    ReplyDelete
  16. semangat2 .. setuju !!!
    ecehhh akak lak lelebih nie :))

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014