Tuesday, 25 January 2011

KAD KAWIN MACAM COKLAT

*kemusykilan. eja 'kemusykilan' aku ni betoi tak?*




Serius cool gempak giler. Minggu lepas lepak kat umah mak aku. Tetiba pakcik semat pakai baju kaler macam pos opis datang kat umah. Dengan ghairah berlari ke pintu. Sambutan hangit untuk mendapatkan pos ekspress pakcik semat itu. Eh, apa hal pulak pos ekspress atas nama apak aku. Lupe, ini kan rumah apak aku, bukan aku. Hehehehe! Sengih sengal sensorang. Musykil giler apak aku dapat pos ekspress, paling hot pon apak aku dapat pos laju, tu pon sebab saman V3 anak dia atas jalan raya. Lagi musykil dapat 2 pos ekspress dalam masa yang sama!




Dalam kegedikan nak tau jugak, aku tunggu lah apak aku balik dari kerja petang tu. Gedik gelisah, eh pehal aku pulak overdos nak gelisah. Mak aku relax aje, miahahaha! Fine. Apak aku balik, mulalah acara bukak sampul pos ekspress yang menjadi tanda tanya ramai seramai 3 orang dalam rumah tu. Rupa-rupanya...ceh..kad kawin rupanya T_T










*cool*




Memula aku tengok, siap cakap wow! ish..macam tak gempak kan, balik semula. Wooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!! Ha..baru cool, hahahahah! Cun betoi kad kawin ni, dari sape? ofkos dari adik ipar aku. ni nak kawin tahun baru cina ni. Giler gempak kad kawin, macam coklat! Rasa nak gigit-gigit, yummieee!!!




*Hasnol & Baiti*

20 comments:

  1. salam,

    wow!! gempak kad kawin.... semoga pengantin tu bahagia sehingga akhir hayat.. :)

    ReplyDelete
  2. sian ko ida..nnt g pasary bli coklat k..jgn maree

    ReplyDelete
  3. macam coklat bar jea .. mesti mahal kos kad kahwin tuu .. heeee

    ReplyDelete
  4. aah memang cun .. sure majlis dia gempak ! :))

    ReplyDelete
  5. fuh!!
    maybe boleh try gigit kad tu..
    ada rasa coklat..
    ehehee

    ReplyDelete
  6. aku pon musykil ejaan musykil tu btol ke x...haha...

    papehal pon, kad tu mmg gempak!! ntah brape la kos ny agaknya kan..huhu..

    Jom Lawat Blog Bardboo

    ReplyDelete
  7. salam..s
    sebijik macam kotak coklat!
    kalau ada sekali kan best..he he

    ReplyDelete
  8. cun seh kad tu..rasa mcm nk makan lak :)

    ReplyDelete
  9. dah la akak peminat coklat yg tegar

    ReplyDelete
  10. Cantiknya kad kahwin tu. suka lah :)

    ReplyDelete
  11. smart gila kad tu...mesti mahal kan??

    ReplyDelete
  12. smart gila kad tu...mesti mahal kan??

    ReplyDelete
  13. kalau kad tu kaler coklat ,lagila memang mcm cokelat..hi..hi

    ReplyDelete
  14. Takpe mcm coklat pun coklatlah kan.. janji 'Dijamin sampai Esok" haha

    ReplyDelete
  15. mmg mcm coklat..nk mkn bleh..hehe

    ReplyDelete
  16. ur post here

    http://ehhblogger.blogspot.com/2011/01/kad-kahwin-macam-coklat-by-ieda-al.html


    rerajin promot la website ni=)))

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014