Wednesday, 5 January 2011

PTPTN! *PITAM*


Hati gelora gelodak semua ada. Ni kes terbaca akhbar beberapa hari lepas mengenai PTPTN! rare giler dengar perkataan tu, sebab dah beberapa bulan tak bayar, hahahahah! Ni lah, buat salah lagi, haipp!! haipp!!



Paling tak sedap dengar, peminjam yang blacklist tak lepas ke luar negara, yaa ampun! Kok gi mana sih mau pulang ke Indon? Hahahahha! Lidah ni tetiba pelat Indon pulak. Hati tak sedap, makan tak lena, mandi tak kenyang tidur mimpi tetap basah, hahahah!



Dengan hati berdebar-debar terus google PTPTN BLACKLIST. Amik ko, berdebar macam nak beranak pulak. Sakit semua ada. So aku pon pergi kat link ni, samaada lepas imigresen atau tidak. Hahahahha! Bajet macam lah nak pergi HongKong! Beria ko! Hhahahaha!





Dengan muka bangga *aku LEPAS ok!*




Hahahahahha! Suka, suka sambil urut dada dan gelak besar, hahahah! Pastu ape lagiiiii, semua budak opis pon check nama samaada blacklist atau tidak, dan kemudian kami gelak besar sama-sama kerana lepas ni boleh bercuti di Miami sambil tengok omputih pakai coli polkadot. Haah,Miami Bay kat Penang tu aje, hahahahha!



Oh! Sekarang ada sistem ujrah pulak, dari 3% kepada 1%. Sesiapa yang berminat nak tukar, kene update maklumat korang DISINI, dan segala pertanyaan mengenai sistem ujrah boleh rujuk DISINI.



*Azam tahun baru, sambung bayar PTPTN, hahahhahaha! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014