Wednesday, 26 January 2011

AKU JATUH CINTA DENGAN : SKEMA ITU HOT!

Yeayyy! Dia sangat cute, gojes, hot, dan bold and beautiful (macam drama tv pulak!). Siapa?? Siapa?? Aku kerr?? Hahahahhaha! Dia adalah Lilianna Mardiana! Fine. Aku baru kenal blog dia dalam bulan lepas. Tu pon adik aku yang tunjukkan. Memula baca terus suka, tak tau pasai pa, ye lah setiap orang ada sebab dan pandangan masing-masing kan.




Cik mek molek ni pon ada entri pasal tips-tips kecantikan dan rambut. Patut la akak tengok rambut ko cantik beralun, thanxx kongsikan tips-tips tu, boleh lah akak peraktiskan sebelum membuat cakaran harimau twinkle twinkle little star kat laki aku, miahahaha!




*Header yang simple tapi menarikss!*



Memula rasa nak tepek picca Lilianna kat entri ni, tapi aku belum mintak izin lagi, kang ko sumpah aku jadi iguana pulak, hehehe! Tak pe lah T_T hey bloggers..jom lepak blog Lilianna, yang lelaki pasti suka sebab dia memang hot!



p/s: ini bukan entri berbayar, miahahaha! Aku ♥ belog dia sebab simple :)


Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014