Wednesday, 26 January 2011

AKU JATUH CINTA DENGAN : SKEMA ITU HOT!

Yeayyy! Dia sangat cute, gojes, hot, dan bold and beautiful (macam drama tv pulak!). Siapa?? Siapa?? Aku kerr?? Hahahahhaha! Dia adalah Lilianna Mardiana! Fine. Aku baru kenal blog dia dalam bulan lepas. Tu pon adik aku yang tunjukkan. Memula baca terus suka, tak tau pasai pa, ye lah setiap orang ada sebab dan pandangan masing-masing kan.




Cik mek molek ni pon ada entri pasal tips-tips kecantikan dan rambut. Patut la akak tengok rambut ko cantik beralun, thanxx kongsikan tips-tips tu, boleh lah akak peraktiskan sebelum membuat cakaran harimau twinkle twinkle little star kat laki aku, miahahaha!




*Header yang simple tapi menarikss!*



Memula rasa nak tepek picca Lilianna kat entri ni, tapi aku belum mintak izin lagi, kang ko sumpah aku jadi iguana pulak, hehehe! Tak pe lah T_T hey bloggers..jom lepak blog Lilianna, yang lelaki pasti suka sebab dia memang hot!



p/s: ini bukan entri berbayar, miahahaha! Aku ♥ belog dia sebab simple :)


12 comments:

  1. betul2..sy pun sllu singgah blog dier
    byk tips2..plus rmbut dier cntik sgt

    ReplyDelete
  2. jom kiter jenguk belog beliau..pasti unik kerna bisa memikat tuan tanah untuk kesana kan

    ReplyDelete
  3. salam,
    huhu cun awek tu... mesti ramai jejaka terhangat akan suke...

    ReplyDelete
  4. nak-nak....nak lepak sne...dy ade number i.c x...hehehehehe....
    ok.,....insyaallah...

    ReplyDelete
  5. terus jatuh cinta tgnk header liliana tu..cantiknya dia.

    ReplyDelete
  6. mmg sangat cantik...nak kena tgk gmbr dia tiap2 hari ni..mana tau pregnant anak girl2 plak lepas ni.haha

    ReplyDelete
  7. header dier macam model iklan shampoo... (T_T)

    ReplyDelete
  8. first time tgk dia ni dulu mmg da jatoh cinta. lawa tahap artis. hanis zalikha pon kalah. hehehe

    ReplyDelete
  9. Wah memang hot macam awek Jepun akan ada lagi satu lagi Hanis Zulaikha.

    ReplyDelete
  10. sy dah lame jatuh cinta dekt dia tpi sy pendam jew... :|

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014