Friday, 14 January 2011

ASTRO FIRST - DARI PAWAGAM TERUS KE RUMAH

*sambil berblogging sambil tengok wayang*




Mesti ramai dah tau kan pasal astro first ni, promo banyak kat astro gitu. Sape suka? sape suka? tapi bagi kaki wayang mesti nak ke wayang gak, siap peluk-peluk pop corn dengan air coke. Lagi-lagi nak pergi nak pakwe makwe korang. Feel la konon time bercinta.




Tapi bagi aku, aku suka astro first! Sebab tak bayah bayar tiket : sebab bulan-bulan bil astro laki bayo, boleh tengok dengan anak aku sekali siap boleh berenti kejap nak basuh berak kencing anak aku, boleh peluk-peluk dengan laki siap baring-baring lagi depan tv, hahahahahha!




Sesiapa yang berminat nak menempah boleh klik SINI. Dan segala pertanyaan lanjut mengenai segala pembayaran, siaran dan filem, boleh baca SINI.



Ape lagi..langgan dan tonton sampai pengsannnnnnn :)

26 comments:

  1. tajuk lupa tambah S ker kat perkataan ATRO tu?

    hehehhehe

    ✿(^^,)✿

    ReplyDelete
  2. semalam baru je tengok Aku Masih Dara,harini nak tengok cite hantu pulak...macam panggung jugakkan,cuma kat rumah takde popcorn bagai...hehe...

    ReplyDelete
  3. ok jugak ni sebab aku jarang boleh tengok wayang...

    ReplyDelete
  4. tak mampu...tunggu cd cetak rompak jelah...lalala

    ReplyDelete
  5. hehehehe.. tak yah duduk bergelap lagi ke wei.. alaaaa. tak bes laaa.. nak feeling wayang.. hehehehe

    ReplyDelete
  6. patut r org ckp astro nie pembunuh kepada org len nk cari mkn..hahha...sume bnda dy nk buat..ahakz

    ReplyDelete
  7. kak pon tgk gk promo tue...best arr..kak ni mls g tgk wayang gk..hikss...tp ku mls tu astro ni..dh la mahei, bila ujan x de siaran..myampasss..

    ReplyDelete
  8. Tak besh nengok wayang kat rumoh..tak boleh bawa awek..hahaha!

    ReplyDelete
  9. Astro First bagai membunuh filem tempatan.Filem luar akan menguasai panggung sbb org sudah malas mahu ke panggung tgk wayang.
    duduk depan Tv bayar rm15, 50 orang boleh tengoks ekali.

    saya tidak berapa setuju. (bajet macam penerbit flem juta2)
    =))

    ReplyDelete
  10. wah,best tu astro wat camnih.tapi saya nak tau,utk filem melayu je ker?buatlah utk filem omputih sekalik.baru bestt..utk org yg dh kawen dan ada anak kecik bestlah sbb takyah kena beratur panjang bagai dan takder kena tinggal anak kat umah.

    ReplyDelete
  11. terpengaruh tgk iklan astro first ni.. best best tapi lebih suka download jer sbb free..hahaha

    ReplyDelete
  12. sejak bila nko keje astro pulak ni ? siap promo segala bagai...

    ReplyDelete
  13. tak tahu pn coz kat umah xde astro...

    Happy blogwalking sini dengan sukahati-nya.....Jemputlah singgah ke blog saya gak yer....hehe

    Ingin Baca Cerpen Blogger? Tajuk:MONOLOG :
    Bahagian 1: Permulaan
    Bahagian 2: Tekanan
    Bahagian 3: Monolog
    Bahagian 4: Kaca Laut
    Bahagian 5 (Akhir):Realiti

    p/s: Ini adalah karya cerpen pertama saya...\^__^/

    ReplyDelete
  14. akak lawa ar.. tapi kalau akak sponsor umah kitorang Astro First ni mesti lagi lawa hehehe

    ReplyDelete
  15. Hajat nk langgan jgk tp status kewangan tidak mengizinkan..huhu

    ReplyDelete
  16. Kalau ada home theater dan tv LCD HD baru layan :-)

    ReplyDelete
  17. kitorg nak tunggu ada 48 jam yg betul2 free baru nak subscribe. baru la puas nak mengadap citer tu sampai muntah.. hahaha

    ReplyDelete
  18. akak x der .. ermmm x terfikir nak beli .. sebuk sgt lahh dikkk ..astro kat umah punnn kdg2 tak tgk huhuhuh

    ReplyDelete
  19. wah. best la. xyah g wyang dah

    ReplyDelete
  20. erm nak ordr ker tak?? tak mahu lah... tak mahu kasi astro kaya..hehe..

    ReplyDelete
  21. akak dah beli 2...rm30...mlm ni kalo free nak beli 'dara ku telah diberi pada si abg'...eh bukan...tu filem tak terbit lagi....nak beli aku masih dara...

    ReplyDelete
  22. ramai penggiat seni tak setuju wujudnya astro first ni...bukan apa..elok2 nak cari untung kat panggung tetiba merudum sebab semua pakat tgok astro jer..

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014