Wednesday, 29 September 2010

MAIN TIUP-TIUP!


Teha, Danish, Faizol dan Khalis Boy


Seorang kanak-kanak lelaki comel telah menyambut hari jadinya yang ke-3 pada hari Ahad lepas, Happy Bufday Mohd Danish Afnan!!! Muahhhh!!!! Dah alang-alang belalang aku kat KL nunnn, tepat pukul 12 tgh malam, kiteorang sambut beteday danish.








Sebenarnya sambut hari jadi masa kecik-kecik la best yang amat, korang ingat tak waktu dolu-dolu kalau sambut beteday korang? Heheheheh! Kalau aku dulu, ummi mesti buat kek coklat tapi takde lilin, sedih skit wooo kalau takde lilin, ummi siap kata, "Kamu bukannyer boleh makan lilin tu pon!!" amik ko seketul. Diam aje lah.



Bila buat beteday parti, mulalah aku ajak kawan-kawan aku kat area taman perumahan, hohhoho!!! Pakai baju cuncun, kawan-kawan yang datang pon takmau kalah baju, skrit nak kembang warna pink pulak tuuu!! Geram aku, aku pakai seluar jeans jerk, ahhahahaha!!! Pastu jajan dan segala bagai ummi ngan papa buat, belon-belon dan semua barang-barang parti. Kalau zaman aku dulu, kami memang buat kecil-kecilan je sebab kawasan umah aku yang tu bukan semua orang senang.



Sambung balik citer beteday, hahahahaha! Jangan bengang wehhh....So danish dapat hadiah kereta bek bek dari atok & wan, aunty dia hadiahkan cake. Laki aku bagi duit suruh aku cari hadiah tapi tak sempat nak pergi beli, hohohoh!!



Khalisss yang noti but soooo cute! Suka usik Amanda tapi bila Amanda mengamuk, Khalis jugak yang akan melalak lagi hebat, huahuahua!!!!




Danish minat kartun Thomas & Friends, so aunty dia belikan cake ni. Habis dah selepat kek, Bebudak ni bila nampak cake gambar kartun mestilah gerammm! Habis di tenyeh-tenyeh nyer cake tu, hohohoho!!! Naik sama ngan mak budak, ekekekeke!







Bapak budak sedang sibuk bukak hadiah anak nya, hahhaha! Khalis geram lah tu, sebab dia dapat kereta kecik skit dar abangnya, apa lagiiii bergonjeng lah lepas bukak hadiah, hehehhehe! Tapi danish good boy, lepas dia main kereta satu round, dia bagi kat adik dia main puas-puas, baru dia main balik :)






Sebabkan aku hanya pakai baju tidur, malas lah aku nak bergambar, hahahahahhaa!!! Dan bila semua dah abis, baru kami 5 beradik bergambar - Azim, "me", Iera, Teha & Umai :)







Inilah bila time amanda ngan khalis bila dua-dua tengah baik, hoohohoho! Kalau time gaduh, mau pecah tanah gusti wrestling tomoi semua keluar, hoohohoho! ;p
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014