Monday, 27 September 2010

MY RAYA MOMENTS CONTEST

Cop! Cop! Cop! Bagi laluan jap, buat pertama kalinya dan julung kalinya setelah berabad aku.... nak join contest kembali!!! Hahahahha! Lelama bebenau tak join contest tapi dalam banyak-banyak hati eden benar-benar terpaut nak join contest ni, hahahahah! Opss....bukan skandal ok! Nak kene penampo ape! Hahahahah! Contest yang di anjurkan oleh blogger Eyriqazz

Kalau sebut contest, mesti nak tau hadiahnya ape kan. Ape lagi...fuluss...fulusss! Duit kepuk-kepuk beb atau pon topup, besttt tu! Penaja hadiah semua bukan main calang-calang (jangan sebut jalang, kang aku tampo!) kampeni besar-besar beb, miahahaha! Gurau aje, blogger yang rata-ratanya semua aku baca blog mereka setiap hari iaitu
  • Very da vas-vas REDMUMMY - hahaha! blog peberet aku, hari-hari aku ngadap, sampai naik pinau mata ngan merah, takpee...janji aku layan semua cerita yang vas vas :)
  • FITRIHADI - sharing is caring! suka sebab ada je info yang menarik dan membantu tapi bila kuar citer kelakar, guling-guling aku sensorang depan pc, miahahahah!!
  • VIRUSPADU - Blog Angelic Jemah ni lah yang buat aku nak tengok ape-ape tutorial yang boleh membantu, nak pulak citer ibu ngan anak, eh, aku suka nak sibuk nak tau, hahahaha!!

Hah! meletop semua penaja kan! Ape lagi, jom berebut ngan aku nak dapatkan fulus kepuk-kepuk tu, hehehehehhe!



Raya ke-3, bila malam penuh la umah mak mertua ku, semua cucu dah balik. Cucu semua lapan blas orang, pada aku banyak dah tu, hehehehe!!! So malam tu, FIL aku tetap nak bagi duit raya kat semua cucu cicitnya, eh, cicit belum ada lagi, silap.



Aku ngan laki aku tak bawak kamera. Bukan tak bawak, pendek kata rosak. Panjang kata ieda yang buat rosak. Sila jangan marah saya. So aku tengok picca melalui kamera anak buah aku. Nak tergelakssss pon ado tengok muka bebudak ni bersalam amik duit raya ngan aki diorang, miahahahaha!!! Meh layan memek muka bebudak nih ;p




Ni lah cucu sulong, cun? cun? cun? ada berani nak ngorat? hahahahahha!! Muka suka bebeno dapat duit raya, cam dalam facebook dia tulih "dah besar pon dapat duit raya". Takde le beso mane kamu tu Nabila wehh...hahahaha!







Ni Balqis, geng Amanda. Muka lembut kuyu je budak ni, dapat RM51 hengget pon masih senggih ajer, seronok ke? teruja ke? sedih ke? kuikuikuikuiku!






Ni gangster Kampung Pinang, dia siap cakap,"Lu tengok! Atok gua bagi RM51, atok lu ada??!" hahahhahaha!!!








Mek Nurin ala-ala model peraga duit lima ploh satu hengget limited edition ;p







Ni Wafiq. Muka happy giler ko dapat duit. Gigi tersusun sengih. Cuba tengok muka gangster Kampung Pinang"Lu jangan sengih lebih-lebih Wafiq, geli gua tengok!"









Ni muka biasa. Macam muka pemenang yang selalu masuk dalam surat khabar, heheheh!







Haaa....Mek ni selalu buat muka macam terima biasiswa






hehheheheh! Lisa! "Duit ni Lisa nak beli KFC banyak-banyak!" Sudah tu Lisaaaa....makin debab ko tu! ;p






"Cehhhh! Takkan banyak ni kot?????" Fatin tak puas ati dapat lima ploh hengget, sebab budak kecik pon dapat sama je ngan dia yang sedia besar, eh..besar ke ko Fatin? Huahuahua! ;p



Dan yang terkhir.....


Budak ni kalau tengah orang salam amik duit raya, dia pon sibuk melilau....


Tapi.....


Bila kena turn dia.....







Siap kene paksa haaaaaaaa! Anak sapooo lah ni?! Hahahahhaha! " Tidak! Tidak! Lepaskan saya!"






Bila duit dah dapat, dia la palinggggg suka sangattt! Adoiiii....


Aduhh.... Bro Eryqazz, picca saya banyak bebeno, kalau tak suka saya minta ampun sesangat, bukan ape, teman udah teruja bebeno dengan contest ni, huhuhuhu!!!


Ok, jika ada yang minat nak masuk contest ni, sila klik SINI untuk syarat-syarat contest. Good luck untuk diri aku sendiri, hehehhehe!! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014