Monday, 6 September 2010

SAMPUL RAYA PINK HANYA UNTUK ANAK DARA OK!


Aku suka kaler PINK, ko tak suka ko punya pasal, hahahahha!!! Al-kisahnya hari Sabtu lepas aku pegi Ariani lagi, suka sangat pergi sampai menyampah sales girl tengok muka aku, hahahaha!!!


Membeli punya membeli dapatlah sampul raya yang cun ni, hahhaha!!! Aku ingat sampul ni aku nak bagi pada anak dara yang datang umah aku, bukan sampul kosong aje ok! Ada isi tau, jaat korang, uhuuhu!!!


So sesape yang rasa dia anak dara, meh datang umah aku kutip duit raya, hahahha!! Mak dara pon bolehhh lah, hahahaha! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014