Monday, 6 September 2010

SAMPUL RAYA PINK HANYA UNTUK ANAK DARA OK!


Aku suka kaler PINK, ko tak suka ko punya pasal, hahahahha!!! Al-kisahnya hari Sabtu lepas aku pegi Ariani lagi, suka sangat pergi sampai menyampah sales girl tengok muka aku, hahahaha!!!


Membeli punya membeli dapatlah sampul raya yang cun ni, hahhaha!!! Aku ingat sampul ni aku nak bagi pada anak dara yang datang umah aku, bukan sampul kosong aje ok! Ada isi tau, jaat korang, uhuuhu!!!


So sesape yang rasa dia anak dara, meh datang umah aku kutip duit raya, hahahha!! Mak dara pon bolehhh lah, hahahaha! :)

17 comments:

  1. heheeh...beli tudung ariani dapat sampul raya percuma warna pink ek?nak jugak lah..hehehehehehe:)

    ReplyDelete
  2. nakkk..nakkk...bg alamat umah!hahahaha

    ReplyDelete
  3. aloor gini kekdahnye, kena pakaikan dak ayep tudng la time nak berya umah ang..hehe.. =P

    pinky..sukee gaaak!

    ReplyDelete
  4. fuhyooo.. gua tak kisah.. asalkan dpt duit raye.. hahahaha

    ReplyDelete
  5. Alaaa nak gak laa sampul warna pink..utk makdara plak laa..tapi kena ada isi ekk..hehehe

    ReplyDelete
  6. sy mak kepada anak dara dpt tak? eh heehhe

    ReplyDelete
  7. a'ahh sayapun anak dara juga.. hhaha!!

    ReplyDelete
  8. Tahun lepas beraya di kedah
    tahun ini beraya di jengka
    puasa sudah zakat pun sudah
    beraya kita hindari prasangka

    Lupakan sengketa bermaafan
    dari hujung rambut ke hujung jari
    halalkan kata-kata mana yang termakan
    sesama muslim jauhi cakar-mencakari

    ReplyDelete
  9. Tahun lepas beraya di kedah
    tahun ini beraya di jengka
    puasa sudah zakat pun sudah
    beraya kita hindari prasangka

    Lupakan sengketa bermaafan
    dari hujung rambut ke hujung jari
    halalkan kata-kata mana yang termakan
    sesama muslim jauhi cakar-mencakari

    ReplyDelete
  10. weh aku dara lagi tao..ape add rumah ko?nak gi serbu ni..ahaha

    ReplyDelete
  11. konfem byk beli tudung ni....da..selamat ari raye eh..kalo mek da lalu besut ..mek da akan ingat da..hahahaha..eeeeeee

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014