Tuesday, 21 September 2010

UPDATE : 4 LAGI CARA TANGANI MALWARE ATTACK

Sebelum ini aku gunakan cara buang bloglist dekat page. Memang kurang best sikit tapi takpe, tu untuk keselamatan kot, lain la kalau blog ko kebal, heheheheh!



Pastu hari pulak, banyak kawan-kawan blog yang bagi tips, panduan dan cara untuk berperang ngan Malware tu, alaahhh...takut ape ngan Malware tu, tapi aku seram gak, kang takleh view nayo ajo, hohohoh!



Ok, kat bawah ni, ada 4 link yang terangkan macamane nak tangani Malware Attack, eh...pesal nak capital letter plak, camle best bebeno ko ni malware wehh...hahahaha!!!



Selamat mencuba :)

10 comments:

  1. panduan berguna nie eida..
    tq

    ReplyDelete
  2. Tangkap itu Malware..masukkan dalam tupperware..

    ReplyDelete
  3. thnkz! dpt jgk tips pasal malware ni...

    ReplyDelete
  4. salam singgah..moga
    anda selalu sihat
    dan di rahmati Allah
    selalu hendaknya..
    alahai..terima kasih
    bagi saya backlink tu
    he he..

    ReplyDelete
  5. TQ 4 sharing. so far, my blog is not affected

    ReplyDelete
  6. tq for sharing..boleh aku terjah..risau jugak attack2 ni.

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014