Tuesday, 28 September 2010

MAJLIS PECAH PERUT BUKAN MAJLIS PECAH TANAH



Semalam lepas je balik kerja, terus aku amik Amanda, nak pergi open house umah member aku, papa aku member ngan ayah dia, mak aku member ngan mak dia, adik aku member skali ngan member aku, hahahahha!! Mengarut...paham?? Buat-buat paham je lah. Bila dah nama open house, uishhhh....rezeki terhidangg, yum! yum! Udah rasa cam kenduri kawin pulak, cuma tukar background muzik, lagu raya, hehehe!!



Hari Sabtu, lepas aku beraya umah pakcik makcik aku kat KL denun...banyak le bebeno umah nak buat majlis pecah perut, tapi aku tepek sekeping picca sodah, hoohoh!! Ini lah namanya kes malas, hohohoho!!


Ni kat umah uncle aku kat Bukit Jalil. Al-sedappp sungguh makan laksa johor ngan soto, yummieee!!! Berselera ko! Pastu pergi pulak umah aunty aku kat Bangsar makan nasi briyani, sedapppp giler ko!!! Dah le peberet aku nasi briyani, makan lah sampai terguling, alhamdulillah...rezeki...




Macam biasa kalau dah pergi open house, mestilah pakai cuncun, dah pakai cuncun mesti le amik gambar, ahhahahahaha!!! Nah amik baldi, sila muntah, ekekekke!!!





Sampai je umah uncle aku, makan tak hengat,anak aku sibuk sangat nak main, biar aku ngapp ngapp dulu sampai pecah perut pastu baru panggei anak aku mamam, hukhukhuk! Papa aku kalau dapat sembang memang tak hengat, bila food dah licin baru nak makan, hahahaha! Gurau je pa... :)





Meliuk lentok tu lah adik aku! Memang style gitew, mane boleh jadi camni, aku nak kene lawan dia gak, ingat dah kawin tak leh nak liuk lentok pe, hahahahahah!!!! Adik aku ni suka giler bergambar, menyampah pon ade, hahahahhaha!!! Asik muka dia aje, pastu paksa-paksa orang amik picca dia, kene penerajang ngan aku baru senyap, isk..iskk...aku pon nak buat muka anak dara jap, huahuahua!!!





Iera kalau tengok picca Umai ngan Amanda ni, mesti dia cakap,"Elehh....konon habis penuh kasih sayanggg le tu! Getik aku! hahahhahaa!!!"







Teha si mak buyong pon mesti nak berposing sakan, huahuahua!!! Kak ai, picca dalam umah teha tak amik sangat lah, hehehehe!! Kak ai dah lepak umah mak buyong tu blum? hohohoh! Teha, aku tengok ko ngandung, serius terasa nak ngandung gak tapiii takutt sakit beranak, hehehehhehe!


Itulah cerita seribu satu malam, hehehehehhe!! Makan sampai pecah perut inilah dinamakan makan ikut nafsu, ish..ishh...ape nak jadi ko ni ieda, tu pasal la ko bambam, hoohoho!! Rezeki, alhamdulillahh....









Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014