Tuesday, 7 September 2010

SELAMAT JALAN DAN SALAM LEBARAN!


Semalam sambil tengok cerita cina di TV3, sambil tu jugak tangan mengemas baju untuk balik kampung hari ni. Aku orang pertama cuti kat opisss, yessss!!!!!!! Hehhehehe!!!



Insyallah dalam pukul 1 petang nanti kami akan bertolak ke KL, singgah semalam untuk berbuka puasa di rumah Teha dan melawat uncle aku kat IJN. Dan insyallah, hari rabu pagi akan bertolak ke JB, umah tok nenek sedara mara aku disana. JB!!!!!!!!!!!!!!! Tunggu aku datanggggggggggggggg!!! Wakakakakka! Serius mengong-mengong sikit hari ni sebab happy giler dapat beraya di JB, huahauahu!!! :)




Ok, dikesempatan ini aku nak ucapkan ' Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin' kepada semua yang aku kenal, yang berkunjung ke blog merepekmeraban aku ni. Dah...takmo ucapan panjang-panjang, kang gila taksub plak gaya nya, hahahhaa!!!


Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014