Tuesday, 11 May 2010

28 TAHUN SUDAH :)


Hari ni hari Selasa,



11Mei 2010.....




28 tahun lalu.............



pukul 6.00ptg...............


Baby comel (macam la aku tengok time tu, tapi laki aku mesti la comel! hahaha!) bernama....


BADRISHAM ABU BAKAR



selamat dilahirkan


HAPPY BIRTHDAY SAYANG!!!!

Buat suami ku yang tercinta.....

Semoga sihat selalu, jangan kuat isap rokok, hahahha! Jaga kesihatan, semoga di permudahkan rezeki sentiasa, semoga akan bertambah matang dalam menjalani kehidupan yang penuh cabaran dan yang pasti susah senang kita tetap bersama.


Semalam tengah malam konon-konon aku buat kejutan tapi tak berapa nak terkejut, hahahha!! Gambo tak amik, takpe malam ni kami pegi dinner kita amik gambo sampai meroyan ek, hehehe!!!


Baby dah 28 tahun, dah tua, hahaha!! Tapi pada aku, kalau lelaki umur 28 still dianggap muda, lain la kalau perempuan, tu pasal la orang perempuan kena jaga penampilan lebih...woitttt merepek pe ko! Ni entry hari jadi lah! Lalala...hahahha!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014