Saturday, 22 May 2010

DIA PERGI MENINGGALKAN KU...

Semalam aku tak jenguk blog. Tak update. Aku kecewa. Aku hampa. Aku sedih. Aku murung.... Tak tau nak buat ape.....Pukul 2.00petang semalam aku hanya memandang sayu dia dibawa keluar oleh Aqilah....Wwwaaaaaa!!!!! Ops, nangis tak sopan langsung, sob...sob...T_T, ok macam ni nangis baru ayu sikit.


Dia dibawa pergi.....pergi repair! Komputer opis aku rosak, sabo je lah! So aku tak leh nak merayap ke blog kengkawan. Semalam aku seharian tak buat ape kat opis, hehehhe!! Pergi meja orang lain, kacau2. Kalu diorang nak tekan keyboard aku ketuk tangan diorang, ini simptom cemburu namanya, cemburu komputer aku rosak, hahahhaha!



Malam semalam aku ngantuk giler, aku online kejap je, aku sempat singgah blog KakYong, tumpang seronok sebab Kak Yong telah bertukar domain, yeahhh!! Congratzzz my dear :) Aku juga mungkin bertukar hujung bulan ni, tapi asik memikirkan apakah domain yang sesuai dan senang diingat, hehehhe! :)



Pagi ni aku tak tau jin mane yang rasuk aku. Tetiba je aku rajin buat breakfast, hehehe!!!


Dah lama tak makan baked beans, baru aku perasan yang cheese sekali. Ok, sedap, rasa dia masin sikit je, tapi masa masak bau parmesan cheese memang kuat :)


Yummie! :)




Layan dengan scramble egg, wow! :)


*Pic credit 2 google, aku malas nak amik sniri sebab baked beans asik memanggil aku je! Hiskkkk :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014