Wednesday, 5 May 2010

OLAY TOTAL EFFECTS ULTRA NOURISHING


Ramai yang dah tau pasal produk ni, biasanya perempuan lah, kalau lelaki pulak mesti yang jenis amik tau pasal benda-benda ni, bagus-bagus, tak salah pon, hehehe!!



Ok, produk ni lama tak lama sangat pon kat pasaran. Dah 2 bulan aku guna so disini aku nak citer sikit pasal benda ni, cam best je, hahahah!!



Olay Total Effect Ultra Nourishing ni body shower dengan kehebatan 7 in 1 "anti-aging", wah...dasat ko! Hahahah!! Ada 3 jenis : Moisturizing, Extra Nuorishing dan Ultra Nuorishing. So korang boleh pilih mengikut kesesuaian jenis kulit korang.



Body shower ni jenis creamy dan wangi tapi wangi ni ikut taste aku, lain orang lain suka baunya, heheh! Dan kalau pas mandi, wah...badan kita pon bling-bling gitew ahahaha!!! Terasa diriku begitu berharga, wakakaka!!!



Kalau pakai memang terasa kulit menjadi lebih lembut. Kebaikannya seperti sekatakan tone kulit, memudarkan tompok/bintik hitam/parut, anti-oksida, pore refinement, kulit tidak kering dan yang penting kelebihan semua ini hanya dalam 1 botol yang berharga 19.90 (532ml).



*credit 2 google :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014