Wednesday, 19 May 2010

AKAK TUNAIKAN HASRAT KO WAHAI DIK ECIZ

Selamat menjelang pukul 11 pagi semua, hehehhe! Ni entri nak tunaikan hasrat dik Eciz sebab ko nak culik Amanda yek, jangan lor...kang akak tak tdo malam tau, mandi pon mandi kambing, makan tetap menambah selera :) Disebabkan Eciz nak entri pasal Amanda, ni akak buatkan, hahahah! Poyo je aku tapi kasi can la picture muka akak tepek skali ek, hahahha! :)


Ni aku tak paham nape anak aku terbeliak semacam



Ekceli...cewah nak cakap orang putih lak, benci...benci....aku suka BAHASA MELAYU ok! Hahahaha! Sebenornyer gambar-ganbar ni amik masa dinner sempena birthday ayah amanda. Ingat nak bwak makan ke Koh Sa Mui tapi pegi Black Canyon sebab Koh Samui takut penuh dan susah parking.




Sebelum makan macam biasa, sesekali nak jadi artis amik gambo, hahahhaa!! Aku sebagai mamarazzi, lalalala :)





Saje senget, bagi korang teleng-teleng skit, hehehhe!
Tak kose aku nak teleng tengok gambo ko ieda! <---haippp! sape yang cakap tuh?? hahahaha!



Bagus minum susu kenyang-kenyang, senang skit aku mama nak mencekik, hahaha!!






Air wajib 3, laki aku 1, aku 2, hahahaha!!!


Ni paling tak sedap, diulang...tak sedap! Nama dia Omelet with Fried Rice Filling, konon nyer nak bagi amanda makan nasi sebab amanda ni perut kampung skit, tengahari dan malam mesti nak nasi.




Ni ayah punyer :) welldone baru sedap :)





Ayam keting, hehehhe! Takpe keting janji sedap :)




Yang dan macam ribut taufan ni, mama punya,hahaha! dah makan separuh baru nak amik gambo, buruk perangai aku, hehehe!!!





Dera anak aku makan salad je, hahahhaa!!!



Kesimpulannya mak aku masak lagi sedap, hahahaha!! Dan nasi minyak peberet aku yang MIL aku buat, yum!!! yum!!! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014