Tuesday, 4 May 2010

CANON PIXMA MP258 ALL-IN-ONE

Hari Ahad lepas konon nak merajuk gaban laki aku tak bawak aku merayap, hahaha!!! Tapi petang tu laki aku pujuk bawak aku g PC Fair kat Stadium Indera Mulia, Ipoh. Haishhhh....tak jadi nak merajuk (gataiii ko Ieda!) hahahha!!


Ok2..memula memang aku malas je nak pegi sebab
  • Sesak dengan orang ramai! Perghhh...tambahan aku pegi hari terakhir, macam tin tuna <--suka tuna dari sardin, hahaha!!
  • Panas..kalau dah ramai tu, mula lah bau hangit acam semua kluar, ekekeke!
  • Dah petang, ingat nak minum2 kat kedai je
  • Ini yang penting....sebab GAJI aku tak kuar laki, waa!!! Kering poket dowh, tak best berjalan, wakakaka!!

Tapi pas tengok laki aku bersungguh, aku pon cam semangat skit, hehehe!! Pusing-pusing dalam tu sampai pening, wakaka! Takde lah...laki aku beli printer - Canon Pixma MP258 All-In-One dan Headphone.

Ok, rasanya berbaloi dan murah sikit. Ada jugak yang kata PC Fair ni kurang sikit je harga dari kedai, tapi pada aku still ok lagi lah kalau nak membeli, tambahan pegi lah time nak last2, walaupon sesak skit tapi berbaloi.


Semua mesti tau yang printer jenis all-in-one ni semua cukup lengkap, ko boleh print, scan dan copy(photostate). Smart, kecil dan berbaloi untuk pakai dirumah.



Ceh...memula masa laki aku cakap nak beli printer, aku cakap "nak buat pe? Jarang kot nak guna..."



Pas dah beli, aku lompat-lompat tepuk tangan suka, pastu laki aku cakap, "Aku nak tengok la sapa yang guna banyak pasni,"



Hahahahahha!!! Aku le tu! "Bang...ayang print resipe je, tuk masak menu baru untuk abang jugak, hehehehe!!!"


Thanxx lalink! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014