Monday, 3 May 2010

ADAMAYA : SAYA PEMINAT ADIK MIA SARA @ AMANI


Rasanya memang semua tau kan cerita Adamaya, ye...dan aku tengah geram sangat ngan Maya yang balik ke pangkuan kekasih yang sememangnya "gelap" tu! Geram ko...sampai aku baling bantal kat tv, hahahah!! Gila emo nak mampus aku, kesian tengok laki dia yang hensem + kaya + ceo + kereta mewah hitam = aku yang mata $$, hahahah!! Merepek sudah berlaku... :)



Dah 3 hari aku tak update blog, sebab hujung minggu aku tak lekat rumah, nak bukak tenet ikut henpon pon henpon aku cap manggis, tak boleh maa...Tapi aku sempat bukak facebook je, tetibakan aku ternampak budak comel ni, alolololo...tomei-tomei la budak Amani ni :)


Amani atau nama sebenarnya Mia Sara baru 4 tahun, sooo cute! :) Page KAMI PEMINAT ADIK MIA SARA @ AMANI ni di monitor oleh ayahnya.




Suka sangat tengok dia berlakon dalam Adamaya, comel! Pandai pulak tu :) Layan video ni, adik Mia Sara saying thanxx to her fans :)




Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014