Tuesday, 18 May 2010

JUMAAT & SABTU - RINDU KU PADA SI DIA

Hahahaha!! Tajuk entri tak leh tahan, jiwang kejap dipagi selasa. Ni aku saje nak bagi korang bosan baca entri ini, hahaha! Sebab aku dah lama tak cerita benda-benda seharian yang aku buat, hahahha!!


Sebenarnya laki aku hari Jumaat lepas pergi Melaka, sebab laki aku terima Anugerah Cemerlang. Congratzzz dear :) Aku sebenarnya gedik-gedik nak ikut, boleh melaram kalah Rozita Che Wan, hahahha!! Tapi yang boleh pergi hanya yang amik anugerah, T_T sob...sob...melepas aku. Laki aku cakap Sabtu malam baru sampai umah balik. Ok, aku harap laki aku leh balik cepat sebab Ahad adalah eniberseri kami. :)




So hari Sabtu tu aku memang malas nak kuar mane-mane. Dok umah je 24 jam. Lunch buat nasi goreng untuk Amanda tapi untuk aku aku order McD, kedekut la mama ni, hahahha! ;p



Saat bosan-bosn, nak tengok blog pon malas, aku nampak durian kat dapur, orang sebelah bagi, hahaha! Sedap-sedap. Pelahap sorang-sorang. Nasib baik anak aku tido time tu, leh layan sorang-sorang ekekekek! ;p



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itu je entri kali ini, bosan????? Aku lagi bosan nak taippp! Hahahhaa!! Taip sambil pejam mata sebab ngantok, hahahha!! Eh, suka hati aku la...lalalla blog aku, aku punya pasal! Hahahah!!!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014