Thursday, 13 May 2010

JOM BELAJAR HTML, CSS, XML



Hari ni just nak share ngan korang, kat mana korang boleh belajar segala bagai coding HTML, CSS, XML, JAVASCRIPT dan lain-lain yang berkenaan.



Sebelum ni memang aku haprak tak tau ape-ape pasal benda ni semua. So aku try cubit-cubit En. Google dan aku jumpe laman web ni. W3Schools Online Web Tutorial, kat sini semoleknya buat yang baru nak belajar (masih merangkak macam saya, hehehe!), HTML, CSS, XML, JAVASCRIPT dan lain-lain yang berkenaan.



Dah nama pon tutorial, so dia akan ajar korang satu per satu dan siap ada contoh sekali. So kalau rajin dan berminat, silalah selongkar ke W3Schools Online Web Tutorial.
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014