Monday, 17 May 2010

TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN

Uish... rasa cam lama je tak ber entri <--ntah hape2 ayat, hehehe!! Maaf kawan-kawan jika ada yang menanti keputusan. Idea korangg memang mantopp! :) Terima kasih sekali lagi kepada semua yang bagi idea :) 3 - 4 hari ni aku memang sibuk tahap gaban, malam pulak tak larat nak berjaga buat entri baru, buat time opiss la jawabnyer, tu pon curik2, ngeee :)


Ok, dalam banyak-banyak aku tertarik dengan idea................

Jeng...........


Jeng.............


Sape?



Hahahahhahha!!!


Congratzzzzzzzzzzzzz to...................

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Dyahaha @ Amor

Dia cadangkan bagi jersi world cup. Yee...laki aku minat bola, dan aku konon-konon T_T menyokong! Hahahahha! So...jersi world cup jadi pilihan, thanxx dear! :)


Kepada yang lain-lain, bukan idea korang tak bagus, bagusss + best + mantop semuanya! Aku terharu + gembira sangat korang share idea ngan aku. Thanxx sesangat semua, jujur aku amat menghargainya :) Terima Kasih semua :)


*to dyahaha, tinggalkan nama, alamat, no tepon kat coolbanana_84@yahoo.com.my :)

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014