Monday, 17 May 2010

SAYA BUKAN SOMBONG, MAAF JIKA TAK BALAS KOMEN ANDA :)

Oh! Jangan tuduh aku sombong, huhuhuh!! Maaf jika sudah lama saya tak balas segala komen di blog ini, kalau saya balas pon saya akan ke blog kamu dan komen kembali, heheheh!!



Tapi mulai malam ini, saya akan cuba sedaya upaya membalas segala komen anda sebab saya dah pasang ini macammm......hehehhe!! Sila rujuk gambar dibawah! :)



"Reply to comment" terus kepada individu terbabit, senang bukan! Hehehehe! Aku sukaaa!! Senang sikit kerja nak membalas komen :)


Tapi yang tak berapa nak best nyer comment form ni bawah post, sebab aku lebih suka guna pop-out window, cepat skit nak loading. Kalau pakai below post ni takut nanti yang jenis internet lemau, mesti malas nak menunggu, hahahah!



Ok, takpe, try dulu. Kalau rasa cam tak best, kita kembali ke asal, hehehe!



p/s: sekejap saya, sekejap aku = aku yang ntah hape2 :) hahahha!

40 comments:

  1. aku kadang2 pun malas jugak nak balas komen bila banyak kerja..hehehe

    ReplyDelete
  2. aah mgm senang to owner sbb bole trus reply tp agk susah utk readers nk comment sbb full view loading ..takes time..kadang trus hang je without keluar comment box..me slalu experience camtu..hheee..even jarang drop comment tp rajin masuk sini..komen bila sempat..hehe..it just my 2 cents:)

    ReplyDelete
  3. tu la..
    kalau pop-out window laju sket nak komen

    hehehhehe

    ReplyDelete
  4. yalah kadang2 tak terbalas kan....

    ReplyDelete
  5. ieda,tolong ajar camna nak buat boleh tak? hari tuh mintak tolong cikmin, tapi tak menjadi.. tapi bukan yg jenis ni.. yang lain punya.. ajarin yokk.. hehe

    ReplyDelete
  6. salam..
    terima kasih..
    rajin membalas komen..
    harap orang yang komen akan balik ke
    entri tersebut cari jawapan anda..

    ReplyDelete
  7. Bagus gak kan!!
    Cuma tuh la ada macam tuh kne loading full view, maleh la.. Nti org fedup nk komen..
    Huhuh!

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete
  8. cam best je kalau ada reply comment cam ni terus. yelah ieda...buat tutorial ye!

    ReplyDelete
  9. aku pun nak pasang bendalah ni sbb mmg brguna , sng sket nk reply2 komen tp mood godek2 belum mari...haha

    apa2pun,epi aniberseri yer kawan ! :)
    buat ank byk2 ! hehe..:p

    ReplyDelete
  10. salam..
    try lah, kalo okay, gune jek yang mcm nih. nad nk try jugak tp tak rajin. haha.

    ReplyDelete
  11. uda pun dah lama tak balas komen... bukan sombong.. tapi spesis malas.. manyak lemau ni..

    hapy belated aniverseri.. semoga terus berseri2 yer :P

    ReplyDelete
  12. huhu..

    ena pulak rajinjuge balas komen tapi masalahnya skrg nie mase sangat terhad.. uhuk!

    ReplyDelete
  13. Eynda pun kalau banyak sangat komen tak sempat nak reply...tapi selalu balas dgn cara pegi tulis komen kat blog kawan2 yg jenguk kita tu....

    ReplyDelete
  14. hajar pun same la dah lame xbalas komen2 rakan blogger... same lah cam ieda bukan maksud saya sombong... :)

    ReplyDelete
  15. salam....
    kak mimi ader hajat kat sini...
    nak letak banner kat blog ini kalu tak keberatan bg tuan blog...itu pun kalau tuan punya izinkan..

    nie alamat banner untuk header kak mimi

    http://img185.imageshack.us/img185/522/mimipunyer.png
    terima kasih

    ReplyDelete
  16. bagus gak ade bende ni kan ieda? camne nak buat ni??

    tp cam leceh pulak hanya guna 1 window ni je kan??

    ReplyDelete
  17. @[-suziey-]eheheh!! tu la kalau pop up mmg senang skit tai kalau nak pakai balas komen jenis, op up tak menjadi, uhuhuh!!!

    ReplyDelete
  18. @e.l.i.s.s.m.i.euhuhuhu!! tu la..sempat baca je kan, nak balas tu memang tinggi hajat d hati, hahahah :)

    ReplyDelete
  19. @ZiE FAUZiok zie, esok insyallah ieda buatkan tutorial ni k :)

    ReplyDelete
  20. @||| PöJìé PööH ||| tu la pasal pojie, pop up mmg senang skitkan :)

    ReplyDelete
  21. @zulkbosalam :) uhuhuh!! itulah..kadang kita pon komen tempat org lain dan mesti kembali nak tgk pe jawapannya :)

    ReplyDelete
  22. @Izan Ishakok izan :) insyallah esok ieda buat kalau takde ape2 ek :)

    ReplyDelete
  23. @Nadhahahha!! ape la ko nad tapi aku pon bukanyer rajin pon, hehehe! :)

    ReplyDelete
  24. @Ena uhuhuhu!! rindu pada ena dan komen2 ena sejak ena bz ni :)

    ReplyDelete
  25. @eynda haa...sama la cara kita kira kita balas la jugak komen kat blog mereka 1-1, hehehhe! :)

    ReplyDelete
  26. @hajarus ekekeke!! ieda rindu dengan komen2 hajar! bz ek? :)

    ReplyDelete
  27. @mimiok, baru je ieda letak,nnt kak mimi amik banner ieda pulak k :)

    ReplyDelete
  28. @chugie memang leceh skit la chungi kalau internet lemau, hahahha! ok insyallah sok ieda buat tutorial k :)

    ReplyDelete
  29. myfaheem.com pakai jugak camni..tapi boleh pop up...hihihi...ari tu ajar zie fauzie buat tak boleh lak..

    ReplyDelete
  30. ermm.. takper. Mungkin tak berkesempatan..atau sibukkan..

    ReplyDelete
  31. hehe. dia dah pndai buat. tahniahh kakakakakakak! ;D

    NISECA suka merapu

    ReplyDelete
  32. @Faheem Jrcikmin ajo la ieda camne nak buat pop up, rindu pop u tau :)

    ReplyDelete
  33. asal ko xreply je bwh komen dorang...adeh aku xfaham bile org ckp sombong ni...hm..tetibe mls nk ckp pjg..huhuhu

    ReplyDelete
  34. @oneyani ahahaha! kita bukan sombong kan :)dah aku setting gini, reply pon gini gak, aku pon memula bajet commnt bawah nama..

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014