Monday, 10 May 2010

DAH LAMA KOT TAK POST ENTRI MACAM NI..

Lama tak lama sangat pon, ada la dalam seminggu, hahahhaha!! Weh, aku banyak merepek, memang blog aku banyak merapu dan cerita pasal biasa2 aje, kalau tetiba je aku rasa nak berilmiah, aku buat tutorial tak pon aku tulih cam ayat skema baku tahap macam cerita hitam putih. Kalau terasa insaf kejap, aku pon nak korang insaf gak, cepat insaf sama2 aku! Hahaha! Kejam paksa orang :p



Aku dah lama tak buat entri makan-makan, jalan-jalan. Bukan pe, nak mengambil gambar tu yang malas, pastu kalau nampak makanan tu paham-paham la, memang gelojoh tahap gaban, takleh buat menantu, wakakaka!


Hari Jumaat time rehat, memang lama. Tak tau nak nakan mana....Dengan secara tiba-tiba budak2 opis aku nak jadi Mak Datin. Mak Datin semua nak makan kat Koh Samui Restaurant, sebab pe Mak Datin? Sebab restaurant ni mahal, mahal pada kami yang masing2 poket kosong tapi selera nak besarrrr! Besarrr punya! Hahahahha!! Takpe, aiskrim goreng dia memang sedap!



Itu hari Jumaat punya cerita. Yang lepas tu sudah la...jangan dikenang duit yang melayang, takpe janji perut ku yang comel kenyang, hahahha!! Sabtu lepas aku kuar nak cari hadiah laki aku, birthday laki aku esok = selasa = 11 mei = 28 tahun = SEMAKIN MATANG! :) Hahahaha!! Abang, kalo baca entri ni, buat2 taknampak, scroll bawah cecepat, ekekeke!



Laki aku tak ikut sebab pegi main bola. So aku kuar ngan mak aku. Pastu mak aku blanje makan, weeee!! Beshh! :) Kat Johnny Restaurant Jaya Jusco :)


Sesekali bagi la aku can tempek muka aku kat blog ni, hahahha! Maaf, badan terpaksa dikaburkan sebab aku bam-bam, hahahha!!




Amanda makin membesar, i lap u lalink! Muahhh!!!





Makan ala-ala Si Bot Yang Stim, hahahha!! Campak semua dalam itu kawah ajaib, yeahhh! :)




Tunggu gelegak, cepattt la, lapooo ni!





Dah abisss makan, hahahha! Bersepah giler, makan ke hapa korang ni, iskk..isk..hahhaa!




Muka kekenyangan...lalalala...burkkkk :)





Dah abis makan, jom cari hadiah untuk ayah! :) Woit amanda! Jangan korek idung! hehehe!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014