Monday, 17 May 2010

HARAP TAK TERLAMBAT BUAT ENTRI INI :)




Harap tak terlambat tapiiiiiiiimemang dah lambat! Lambat sehari, hehehehhe!! Sibuk berjalan lalala :)


Selamat Ulangtahun Perkahwinan Yang Ke-2


Masih muda usia perkahwinan kami, banyak benda yang nak kena tempuh dalam kehidupan seharian, hehehhe!!! Gaduh salah faham tu perkara biasa dalam rumahtangga, salah sorang mesti mengalah agar rumahtangga tidak meletop. Kalau dua dua meletop salah seorang mesti kena senyap. Biasalah lumrah rumahtangga...


Diusia rumahtangga yang masih setahun jagung, aku harap kan kebahagian yang tiada berpenghujung, hikssssssss giler sesekali aku berjiwang, hahahhaa!! Merah kejap muka tengah menaip ni, bukan sebab malu tapi tahan kentut, nanti semerbak satu office pulak, hahahaha!!!


Ok, sambung balik. Saya cuma nak cakap " Epy Eniberseri Buat Aku dan En.Sham" hehehhe! :)



Hari terakhir jadi anak dara, hahahahhahaha! :)



32 comments:

  1. ayu gile muka yg bwh tu. mcm memalu gitu.
    hepi eniverseri weh. elok je kawen time hari guru kan?

    ReplyDelete
  2. fiwitttttttttttt


    hepi enibeseri....(^^,)

    ni yg wat ai tak sabaQ nak kawen nih hehehhehe

    ReplyDelete
  3. amboi2..ingatkan pengantin mana tadi..rupa2nya ieda hehe..happy anniversary..semoga bahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  4. happy anniversary... semoga kekal bahagia, murah rezeki hingga ke akhir hayat.. amin...



    pasttt cantik henna hihihi

    ReplyDelete
  5. salam, semoga berbahagia n bekekalan ..Amin..Selamat Ulangtaun Perkahwinan mu..Ida n Sham.

    ReplyDelete
  6. happy anniversary ieda n sham...wohooo..hari trakhir jadi dara..sabo je la..slmt la mlm pertama yek..ekkek:p

    ReplyDelete
  7. happy 2nd anniversary eida n en suami!! moga terus cekal n tabah menghadapi dugaan berumahtangga dan sentiasa happy & berbahagia selalu...okies! ^_^

    ReplyDelete
  8. hepi eniberseri ieda n sham!
    moga bahagia hingga akhir hayat...amin!

    ReplyDelete
  9. congratz fren..hepi anniversary..hope korang akan bahagia hingga ke akhir hayat..peace..

    ReplyDelete
  10. Happy anniversary....baru kawin rupanyer hehe...semoga kekal bahagia hingga akhir hayat ;-)

    ReplyDelete
  11. Happi Anniversary yer Ieda.. Moga perkahwinan Ieda akan berkekalan hingga ke akhir hayat.. amin..

    ReplyDelete
  12. hepi aniversary..smoga bahagia hingga ke syurga...
    kat syurga takyah beli ekon dah...cool je...

    pis

    ReplyDelete
  13. ieda, happy annyversary..jauh sangat nak anto kek..=)

    ReplyDelete
  14. happy annv tuk korang berdua.. lambat skit wish!

    ReplyDelete
  15. @..nOj..ekekeke!! pura2 ayu tu, hahhaa! :)

    ReplyDelete
  16. @[-suziey-] wakakakka!! malam pertama ek, ekekeke! :)

    ReplyDelete
  17. @mamalieyna mekacih kak lieyna, jauh lagi perjalanan kan, uhuhuhu! :)

    ReplyDelete
  18. @~aSHa~ ahahaha! pandai kak asha :) amin... :)

    ReplyDelete
  19. @Reflisia uhuhuhu!! tu la kalo dekat memang nak sangat order kat u my dear :) thanxx masz :)

    ReplyDelete
  20. @chugie uhuhuhu!! takpe2, mekasih chungi :)

    ReplyDelete
  21. hari terakhir dara.. :) cute2 ehehehe happy anniversary sis. semoga berbahagia sentiasa ;)

    ReplyDelete
  22. owh baru 2 tahun ko kawen eh..eheh bilik ko mcm bilik hotel..cantek!

    paling xtahan ayat cover ckp muke merah..apedaa.ckp je la blushing..hoho

    epy enbeseri ida n sham..amanda jaga..nanti dapat adik lagi..ehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014