Monday, 12 July 2010

FREE GIFT - BEG TOY STORY 3

Bebebebebeberapa hari yang lepas (tak ingat berapa banyak hari, mungkin tahun lepas, hahaha!) laki aku beli barang di Seng Heng. Barang ape tak perlulah tahu dan yang pasti poket seluar macam rabak je sebab duit dah tergelngsor laju membeli barangan itu.




Bukan nak cerita asal barang, tapi asal free gift yang dapat, kami dapat beg! Hahahhaa!! Konon nak bagi beg tu pada Amanda, tai nampaknya mamanya lebih gedik untuk memilikinya, wakakaka!! Mujur Amanda kecil lagi, kalau tak pasti berebut dengan aku, ekekekek!! Aku suka cerita Toy Story, tu asal aku nak beg tu, ekceli....tak tengok sangat pon cerita tu, wakakaka!!!








Beg ni bersaiz sederhana, dan boleh muat baju 3 hari untuk ke serata malaysia, heheheh! Tak de ape nak cerita asal beg ni dan yang penting - Beg ni mama kongsi ngan Amanda ya! Wakakakak!



p/s : Berperangai seperti budak-budak ;p
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014