Wednesday, 28 July 2010

MATA CERAH TENGOK GAMBAR CUN!

Hakhakhak! 2 minggu lepas baru pasang Astro Beyond, ngeeeee :) Ketinggalan zaman betul (macam biasa)! Semua orang dah pasang, cuma kami laki bini terhegeh-hegeh baru nak pasang, ekekekeke!!!




Dan macam biasa aku jadi Mak Guard, menunggu En.Astro Beyond tiba. Cisss..kene tepat time aku dok memonteng keje, time tu la nak pasang.





En. Ane (Bukan Nama Sebenar) muncul tiba. 3 orang beb, takooott aku, bebetul aku jadi Mak Guard kat pintu umah, nak duduk dalam umah bersama 3 lelaki asing, ohhh tidakkkk! Ops! gambar yang dipapar hanya dia seorang, mungkin insan terpilih hahahahha!




Dah siap pasang, tepon laki aku. Bergegas balik, wahhhhhhhhh! Suka! suka! suka! Aku tak paham apa yang disukanya?!?! Cis....dasar tak memahami langsung! wakakakaka!!




Tapi memang gambar cun dengan full HD, cayalah! Tapi yang kurang menarik, ada function yang belum boleh berfungsi lagi, lol! Pulangkan RM15 aku! Sila charge RM5 saja sudah.... ;p




p/s: makan minum tido depan tv, tolak berak kencing je. ;p
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014