Saturday, 24 July 2010

TELOR GEGOR MENCURI HATI

Ish..ishh... budak kecik mane lah ni,hahahhaha!!! Ni lah akibat takmo dengar cakap mama, kan dah kene denda tenggong ala-ala berak kat jamban luar rumah.




Pagi tadi pukul 5.00 pagi aku bangun, wahhhhh! bagus kan aku, bagus,bagus, puji lah skittttttt! :) Aku tak tau nape bangun awal sangat, pada aku awal la, sebab biasa 6.30pagi baru nak korek taik mata. Pastu Amanda pon bangun, haishhh baru nak berblogging. Pastu aku ajak ummi g breakfast kat Tebing, besttt! Paling suka Roti bakar + Telor Gegor, perghhh..gegar habis! wakakaka!

Gambo dari google, aku kelaparan, gigil-gigil nak amik gambo wakakaka!



Balik je ape lagi, sumbatkan Amanda dengan kek coklat, tengok le, comot, pastu biskut oreo pulak, lagi hitam muka penuh coklat! Pastu baru mandi-mandi sebab kami ada kenduri member laki aku kat Kuala Kangsar.




Chuppp chuppp, siap! Dah siap baru leh gerak big bos, kang kalo aku tak siap lagi...siren bomba mula bunyii, ahakss! ;p





Konon ala-ala model Softlan, wakakak! Kasi feel skit, baru ada azam nak mandi pagi, hahahha!




Balik dari kenduri anak aku tdo, ni la masa nak berblogging! ahaha! Kemas umah belakang cerita, hikhikhik! Weh...umah aku kemas beb! Tak tanya? saje aku nak heboh sekampung, wakakaka!! (kemas gitu-gitu jerk ;p)




Petang adalah masa untuk merayap, ape barang dok umah beb! wakakaka! Amanda, dah siappp?? Dah cun??? Mariiii jenjalan! :)



Ayep, cun tak amanda? Ahahahaha!






p/s: ntah hape-hape tajuk ;p
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014