Tuesday, 20 July 2010

PEMBANTU BARU MENGANGGU SAYA BERBLOGGING!


Haipppp! Monen! Very de selamat pagi, wakakaka! Apa macam hari selasa anda yang konon-konon macam best? ekekeke! Hari aku suam-suam teh o ajer and de very-very de hangat-hangat router masih belum sihat.



Opss...weh, aku ada pembantu baru tau! Ahakzz :) very de rajin, very de sportting joyah sport. Weh, apsal aku taip macam niii???? Very de menyampah! Opss.... ter very-very lagi, ekekeke! Al-angin al-sewel mula datang berputar alam. Ini kes tak boleh nak pengang komputer. Asal aku melangkah masuk je bilik komputer, pembantu aku wajib ekori. Hello! Aku tak bukak video ariel peterporn ok! So tak payah nak ekori aku.


Kalau aku mula duduk atas kerusi, pembantu aku duduk sebelah aku. Belum sempat nak pegang mouse, dia capai dulu! Makkk aiiii! Makkk aiiii! Makkk aiiii!!! (Asap keluar ikut telinga sambil bunyi enjin keretapi) Ini sudah mendatangkan marah sambil buat muka comel! Tak boleh jadiii....



Aku keluar dari bilik komputer, berpusing-pusing di dapur..sudah macam dora the explorer pulak. Lepas tu masuk bilik komputer balik, pembantu aku nak jadi technician mouse pulak, see......






Pembantu yang sangat rajin lagi berhemah ;p



Aku rasa mouse aku tu tak rosak, takpe aku bagi can same pembantu aku, al-maklum, baru kerja, mesti mau tunjuk rajin, ngeee :)




5 minit kemudian,"Maaa! Mama!!" wah! itu tanda siren pembantu aku tu, ehehhe!


Fine! nak menunjuk ke aku pulak, mainnn la...mama nak merajuk! ahakzzz ;p
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014