Saturday, 24 July 2010

REZEKI DATANG MENCURAH-CURAH

Shopping di FOS, percuma beg bola jika beli RM80 keatas, dapat 10 freeeee! Thanxx KakLisa :)




Hehehehe! Suka! Suka! Mestilah suka! Sudah, sudah! Gila Suka pulak jadinya. Alhamdulillah :) rezeki buat anak aku, ngeeeee:) (dan biasanya si mak le terlebih over suka) ekekekek!!!



Hari Rabu lepas, aku teman kan sepupu sepapat aku pergi bershopping. Teman ajer tunjukkan jalan, ehehehe!! Wah...dasat betol mereka bershopping! Aku nganga aje sebab gaji tak kuar lagi, eheheheh!!!




Tapi Amanda dapat sesuatu dari mereka, baju-baju yang sangat comel!



Thanxx KakLisa & Ma :) Pilihan Kak Lisa nih, suka sebab sejuk dan tak panas :) (hello! harga sehelai hampir RM100, baju budak tuuuuu!) Baju aku pon tak pernah sampai lima ploh hengget! Wakakaka! Takpe, orang memberi kata merasa ;p






Ini pilihan Ma :) Aku suka sebab color pink! Ehehehhe!!!







Baju untuk Amanda lagi, yang ni aku pegang, cantik colornya, menangkap giteww ko! Pastu KakLisa suruh amik jugak untuk Amanda, Thanxx kak, leh buat baju raya semua ni, sep bajet aku, ehehehhe!




Aiyarrkkk...lewat petang baru pulang, pastu bila nak dinner semua patah kaki, mintak tolong yang lelaki je pergi beli makan, uhuhuhuh!!! Thanxx Kak Lisa & Ma :) Owh...thanxx jugak coz hadiahkan Amanda botol Avent and thanxx jugak buat Che Nor coz hadiahkan Amanda anak patung, ngeee :)


p/s: Jangan getik ye mambaca entri ini, bukan nak menunjuk tapi nak tayang je, wakakakka!!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014