Wednesday, 14 July 2010

JANGAN PARKING TEMPAT AKU, NANTI AKU SEPIT KERETA KAMU!

Aku pemandu yang baik, ini giler baik punyerrr! Aku tak memandu laju, tak langgar lampu isyarat tapi kalau langgar kereta orang tu biasa, hehehehe!! Yang penting aku tiada saman!



Tapi saman waktu kereta tak bergerak memang aku banyakkkkkkkkkk! Waaaaaa! Aku selalu kena saman parking! Menci,menci,menci (sambil pukul dada laki aku ala mengada-ngada) hahahhaa! Ini salah aku yang amat bijak. Aku liat nak beli kupon parking, kalau beli pon aku beli yang sejam sahaja, ahaksss! Memang tak kantoi tapi lama-lama kantoi juga, hehehhe!!!



Lagi terlebih bijaknya bersamaan sengalnya, bila aku dapat saman, time tu juga aku konyok-konyok kan dan campak dalam longkang, buat macam takde ape-ape, hehehe! Tapiiiiiiii last weekend kantoi dengan laki aku bila soal jawab selidik kaji siasat bermula, adoiiii!



"Ni dah berapa banyak saman paking???" laki aku menyeringaiii, aummm!! (petir sabung menyabung) . Serius kecut aku, heehehhe! Amik ko ieda :) Pastu laki aku suruh aku amik private parking depan opis, bayar bulan-bulan. Hehehehhee!! Dan bersetuju apabila aku dengar ayat ni,"ambil parking tu, abang bayarkan bulan-bulan," wakakakaka!! Ayat tu yang aku nak dengar! Subuh-subuh aku dah pergi daftar, hahahahha!!!




Seeeee! Jangan sesape parking tempat aku, nanti aku sepit kereta kamu, hahahhaa! (Sepit pakai tong, ekekeke!)





RESERVED ok! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014