Thursday, 22 July 2010

TUPPERWARE BRANDS - KELUARAN RAMADHAN

Biasalah kan, kalau mula je musim baru, ada la keluaran baru, macam dah dekat puasa ni, Tupperware ada keluaran untuk bulan Ramadhan ni. Ni bukan nak kisah aku nak promote ke hape, ni aku nak canang Tupperware yang aku dapat, wakakakak! Dasat giler, bukan nak menunjuk tapi nak canang satu kampung, wakakaka!!




Greenishhhh, I like Lady Like! :)




Aku ni kalo bab Tupperware memang fail! Aku tak pernah beli tapi aku jadi ahli! Pulak! Dah sepupu aku yang masukkan nama aku, free je, aku pon ok je tapi kalo bab nak membeli ni, aku bukannya ongkos tebal, hehehhe!



Tapi alhamdulillah, ada Teman Tapi Mesra bagi pada aku segala bagai jenis bentuk Tupperware. Thanxx to Teman Tapi Mesra, hahahha!! Dan pertemuan yang terbaru ni, Teman Tapi Mesra hadiahkan lagi, aku maluu nak terima, tapi dia kata takpe, amik je.. :)




Teman Tapi Mesra aku ni pompuan tau, korang jangan ingat aku ni lesbionnn pulak!! Hahahaha!! Ada Chocolate & Apricot Orange Cake gitew lagi from Tupperware :)






p/s: Siapakah Teman Tapi Mesra. Rahsiaaaaaaaa! Tapi namanya ada dalam blog ini, wakakaka! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014