Wednesday, 28 July 2010

TENGAHARI YANG MELOYAKAN

Tengahari ni aku memang tak berselera. wek..wek...wek...itu bukan bunyi muntah, sesuke je menaip perkataan tu, hahahahha!!! So tengahari ni aku layan makan cocktail sausage with cheese jerk ngan aiskrim wall's nih... memang takde selera. aku pon tak tau ngape....





Puasa bakal tiba. Aku tekad puasa kali ni aku nak masak jer, malas nak beli, lagi puas hati masak sendiri walaupon letih berkejaran sana sini. Takpe, makan ubat kuat. Uiks...ubat kuat?! Jangan..jangan nanti lari ke tuttt pulak bulan puasa ni, hahahahhaha! Mungkin vitamin untuk kecergasan hikhikhik! Over giler je aku.




Weh, ape menu korang?? wahhhh! dasat! puasa belum lagi dah tanya menu, hahahahaha! Fine! Aku dah ada menu (bangga + hidung kembang). nanti aku paparkan pada entri yang akan datang :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014