Thursday, 4 February 2010

ADA PAHAM KE??

aiyak apa dia tulis pun tara paham...mau kasi paham kasi call sama


tu mamak amik order.... M.G. MAMA (mee goreng mamak), Tullu Mashta (telur mata), cisu nan (cheese nan)


* aikk...apsal aku taip cam mamak cakap jugak?? ahakzz!! :)

21 comments:

  1. kelako betul la....mamak tu sekolah tak habis kot...he...he...haq lagi satu tu...dia nak keje bersih kan rumah...kelako tol la...bahasa tonggang langgang...siap publish kat board lagi tu...orang nak soh dia keje pun tak paham ape yang dia tulis....

    ReplyDelete
  2. eheehh sindiri dia tulis sindiri dia saja paham deyy

    ReplyDelete
  3. mustahil saya boleh faham isi kandungan nota tersebut kalau ieda tak tolong jelaskan! kui3

    sungguh mencabar minda penggunaan bm nyer. bru mai dr india ka.

    ReplyDelete
  4. huhuu!!..jangan tulis oder lain sampai lain plak..!

    ReplyDelete
  5. hahahaha..lawak la..sabo jek..sian dia xreti nk tulis

    ReplyDelete
  6. yg pntg die paham
    hehee

    jom join contest
    weekend@sheffield klik klik
    menang 50 pound di blog joegrimjow
    tak menang pun boleh tolong pomot weekend@sheffield
    ;-)

    ReplyDelete
  7. saya tara suka itu mamak punya masak..kahkahkahkahkah..

    ReplyDelete
  8. hahahaha....2 r, lenkali amik kLas dudlu b4 dtG msia..
    kaN da jdiK camnih..
    order smpai samer x??

    ReplyDelete
  9. erk..ta paam dye tulis ape..hehe

    ReplyDelete
  10. saya pu tara paham lorr....ko ni mmg kelako la ieda..ade2 je...

    ReplyDelete
  11. kalau kniedaz jd tukang masak kat dapur mamak tu sure punye tak faham apa dia tulis..hhahaha

    ReplyDelete
  12. ekeke..

    pic 1 mybe : jawatan kosong bhgian bersih rumah or pejabat. ada berminat? sila hubungi : 016-2517923 (Devi)

    pic 2 kenape tullo mashta?? ke yang minta order sebut camto, then die pun ikot?? , cisu nan (ammak!), m.g. "mama" ?? pasan jek mama, MAMAK ade la.. ekekeke.


    lau order salem menthol tu, silap2 die tulis SALIM MANTOL. ekekeke

    ReplyDelete
  13. hahaha... ini ayat itu mamak juga paham.. kihkihkih...

    ReplyDelete
  14. haha.bestla.lagi..lagi :)
    salam ziarah :)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014