Thursday, 11 February 2010

PEKENA GANJA SAMPAI LELEH

"Semalam I call u, u tak answer. U kata u keluar pergi dinner..." ececeh! Tak pegi dinner pon! Ade je aku kat umah, ehehe!! Smalam masa lunch time laki aku datang opis, amik aku. Waa...kami pekena nasi ganja beb! Bukan ganja seperti tajuk di atas, ahaha!! layan leleh aku la..ahaha!! Pastu abis makan, laki aku tanya nak balik umah ke nak balik opis? urrmmm....Malas, malas, malas. Aku takmo masuk opis lah! Balik, jom balik, ehehe!!



Sampai je umah, aku solat zohor pastu terus tdo sampai pukul 5ptg. Wah... memang sedap dapat tdo neh, tetiba baru teringat anak aku tak amik lagi dari umah pengasuh(baru nak sedar! bagus punya mak!) Cecepat aku call adik aku mintak tolong amik anak aku. Cis...tak jawab plak, naik patah jari aku tekan tepon. Arr..nasib baik jawab. Rindunya kat anak aku! Hari-hari mesti rindu kat anak. Kalau balik keje, drive keta cam F1 semata-mata rindu kat anak aku, nak amik cepat :) Mama ♥ amanda sayang :)



Uikss...baru aku ingat, masa pegi lunch, aku tak tutup pc aku. Biarlah...mesti mas akan tolong tutupkan, thanxx dear :) Eh, teringat pc teringat blog ngan facebook aku, ehehe!! On plak pc kat umah, godek-godek facebook, alo...mati pekerja aku tak bagi makan. Bukak blog pulak. Owh..nampak msg ni...


TerrickCEF...Maaf akak sempat bukak 1 entry je bro, smalam lari balik umah. Insyallah kalo tak patas jari ni, rajin la akak menaip, ngee.. :) thanxx singgah.


Pagi ni aku sangat ceria! Sebab sediamaklum bos aku bercuti ke luar negara, hhaha!! Babai bos! Semoga gembira hendaknya seperti kami disini yang sangat-sangat gembira bila bos tak wujud kat opis ni dalam 5 hari! ahahah!! Yes!! :)

15 comments:

  1. wah wah g opis berhoneymoon la ye..saya esk hehehhee

    ReplyDelete
  2. ape nak jadi la zamna sekarang ni....lagu haq kat atas tu biasa dengar la...ramai yang pakai wat ring tone...

    ReplyDelete
  3. eeeee nasi ganja... my favourite tuh, dh lama x balik kg.. kalau x tiap2 pagi bfast nasi ganja.. leh courier x sebungkus?? hehehe

    ReplyDelete
  4. wah heaven giler bos takdor 5 hari.ida,ko kojer kat SUK ker?weh,ni nama blog baru aku.ko jangan heran lak..dari naurah makwa--->naura's villa..

    ReplyDelete
  5. Nasi Ganja? ena pnh makan lg.. x tau pon camner rasenyer & upernyer.. hu3x.. kuno tol kan!.. nak kene cari gak la pas nie.. heh3x..

    ReplyDelete
  6. Hehehe...penangan nasi ganja, pkul 5 ptg baru bangun erk.

    Nasi ganja ni mcm mana? 1st time dengar (^_^)

    ReplyDelete
  7. perghhhh best ka????ha..ha..ha.bole join tak

    ReplyDelete
  8. pehhh terus teringat nasi ganja dekat greenwood gombak..huhuhuhu...
    memang rayo klu bos xmasuk opis..lama2..opis ini ana yang punya..hahahahaha

    ReplyDelete
  9. teruna - sedapkan! :) nnt aku courier tuk ko hahah

    ReplyDelete
  10. naurah - tak arr...dekat2 situ je, kat medan istana. ahahha!! aku kenal sebab tengok pic ko, ehehe!!

    ReplyDelete
  11. ena - nak tak? nnt ieda courier kan :)

    ReplyDelete
  12. fiza - nak kene courier gak nih, bagi rasa, ehehe!! :)

    ReplyDelete
  13. eida - ahahah!! aku lah bos 5 hari ;p

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014