Monday, 22 February 2010

NUFFNANG : LEBIH OK DARI TAK BERGERAK LANGSUNG!


Wa..wa..wa..! Ini bukan tangisan, ini gelak versi buat-buat. :) Pagi tadi aku menggodek-godek nuff aku, eheheh! Aku suka bukak nuff sebab suka tengok kata kunci! Ahahah!! Itu yang slalunya aku tengok, sebab aku nak tergelak dengan kata kunci yang mereka-mereka ni taip :)



Pastu tetikus aku yang berkelip-kelip dan tergedik-gedik nak hala ke En. Earnings. Tapi sebelum tu memang aku bajet tak naik kot minggu lepas sebab memang last week aku kurang jalan-jalan cari makan nuff kat blog orang lain :) Dan aku perasan jugak nuff aku tdoo memanjang, ye la...cuti CNY, mestilah nuff aku pon nak cuti, hahaha!! Lagi pon aku paham, nuff tu nak menguji kesetiaan aku lah aku, ekeke!! Nuff, I totap ♥ sama U lah! :)



Dah bergedik kat kat En. Earning, wah...naik jugak!...Walaupon hanya 75 sen, ekekekek!! Suke!! Suke!! Sape tak suke lantak le, ahahah!!! Janji aku suka, ye le...75 sen tu pon kira bergerak tu! :)



Thanxx pada yang sudi klik, tinggalkan jejak anda, jangan bagi aku diselubungi misteri potato, eheheh! :) Nanti aku datang lagi, klik-klik dan up traffic :)



Pada aku, 75 sen adalah lebih baik dari takbergerak langsung! :) Sabar itu separuh daripada iman, Sedikit-sedikit lama-lama jadi bukit, tolong menolong, kerjasama, baik hati, bantu membantu...gagagga...stop!!! :) Merepek meraban berhenti disini saja, ehehhe! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014