Monday, 22 February 2010

NUFFNANG : LEBIH OK DARI TAK BERGERAK LANGSUNG!


Wa..wa..wa..! Ini bukan tangisan, ini gelak versi buat-buat. :) Pagi tadi aku menggodek-godek nuff aku, eheheh! Aku suka bukak nuff sebab suka tengok kata kunci! Ahahah!! Itu yang slalunya aku tengok, sebab aku nak tergelak dengan kata kunci yang mereka-mereka ni taip :)



Pastu tetikus aku yang berkelip-kelip dan tergedik-gedik nak hala ke En. Earnings. Tapi sebelum tu memang aku bajet tak naik kot minggu lepas sebab memang last week aku kurang jalan-jalan cari makan nuff kat blog orang lain :) Dan aku perasan jugak nuff aku tdoo memanjang, ye la...cuti CNY, mestilah nuff aku pon nak cuti, hahaha!! Lagi pon aku paham, nuff tu nak menguji kesetiaan aku lah aku, ekeke!! Nuff, I totap ♥ sama U lah! :)



Dah bergedik kat kat En. Earning, wah...naik jugak!...Walaupon hanya 75 sen, ekekekek!! Suke!! Suke!! Sape tak suke lantak le, ahahah!!! Janji aku suka, ye le...75 sen tu pon kira bergerak tu! :)



Thanxx pada yang sudi klik, tinggalkan jejak anda, jangan bagi aku diselubungi misteri potato, eheheh! :) Nanti aku datang lagi, klik-klik dan up traffic :)



Pada aku, 75 sen adalah lebih baik dari takbergerak langsung! :) Sabar itu separuh daripada iman, Sedikit-sedikit lama-lama jadi bukit, tolong menolong, kerjasama, baik hati, bantu membantu...gagagga...stop!!! :) Merepek meraban berhenti disini saja, ehehhe! :)

42 comments:

  1. takpelah.. janji naik kan.. sikit2 lama-lama jadi bukit..

    ReplyDelete
  2. ehe ok la jgk naik ...sya punyer tito je memanjang.....


    kejutkan pon xbgun2,,nape tah.....

    last2 xamik kisah lnsg...majok ngn nuff...uhuk

    ReplyDelete
  3. Aku pun gerak2 cam tu gak... hahaha...

    ReplyDelete
  4. betul3x...sikit2 lama2 jd bukit! :p

    ReplyDelete
  5. takpeee...sikit2 lama2 jadi bukitttt.. :P

    ReplyDelete
  6. bukit2 lama2 jadi gunung berapi. hehe...

    dah bangun dah nuff awak nie

    ReplyDelete
  7. aku nek rm5 jew,huhu,,

    syukur!

    ReplyDelete
  8. jd la kan... lately blog bro xde iklan nuffnang muncul.. entah mne die nyorok entah

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  9. tul gak tu.. skit2 pun.. lelama sure byk!

    ReplyDelete
  10. kira ok la tu...baru beberapa mggu pasang nuff trs naik 75...aku dl... beberapa bln baru dpt 25...ahaha

    ReplyDelete
  11. lama2 nnti naik la 750 plak..hehe

    ReplyDelete
  12. congrat for start earning...keep it up

    ReplyDelete
  13. hah..bagus tu ieda..drp aku ni yg tak gerak2..tido memanjang je..musim kemarau pun tido je..panas2 ni..kalo musim hujan, sejuk..lg le kuat tido...wakakaka...

    ReplyDelete
  14. ieda, aku baru check nuff aku..dah up le..0.50 sen..syukran!!!...

    ReplyDelete
  15. ieda, aku baru check nuff aku..dah up le..0.50 sen..syukran!!!...

    ReplyDelete
  16. nuffnang demam la skrg ni..
    kadang2 je kluar...
    tp mmg best bila tgk keyword ek..
    heheheee

    ReplyDelete
  17. sy org baru kat sni... so sy cm blur2 jer.. bley generate duit ker dr nuffnang? hukhuk.. betape blurnyer driku ini...

    ReplyDelete
  18. sikit2 lama2 jadi bukit... ;)
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  19. sy lagi la...ehehehe...

    ieda ni mesti ada buffered kan?

    ReplyDelete
  20. sy lagi la...ehehehe...

    ieda ni mesti ada buffered kan?

    ReplyDelete
  21. perghhh ada 12 org sdgn online..glamer la yu ni...ehehhee

    ReplyDelete
  22. sikit2 lama2 naik bukit hehe..

    eh, dah tukar rumah br ekk. xpasan :)

    ReplyDelete
  23. nuff sy tak gerak langsung...camne tuh.hehe

    ReplyDelete
  24. betul tu.. naik sikit pon jadi la daripada x naik lgsung kan.. :)

    ReplyDelete
  25. betul tu naik skit pun dah hepy dah bg hajar dr xnaik langsung... sokong ieda...

    ReplyDelete
  26. balqis - uhuhu!! nnt ieda gerakkan ek :)

    ReplyDelete
  27. suziey - bestt woo kalo gitew, eheheh

    ReplyDelete
  28. shila - ahahah!! bagus2, caiyok2 :)

    ReplyDelete
  29. mie - demam ke malu2 nak nyorok, huhuhu

    ReplyDelete
  30. sipesen - ehehe! takpe, aku pon blur2 memula dulu, boleh, ko tak pasang ke? try arr

    ReplyDelete
  31. asha - mane de bufferd! ahaha!! takpe..takde buff pon takpe la kan, eheheh!!

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014