Friday, 26 February 2010

SAPA FOLLOW AKU TAPI AKU TAK FOLLOW BALIK BAGI TAU CEPAT!

Aku bukanlah makhluk asing yang seksi! So jangan takut untuk follow aku :)




Dah lama aku nak buat entry ni tapi almaklumlah, aku kan menteri gossip kat pejabat, mana sempat nak buat entry nih. Cis...tak masuk langsung! Ada kaitan ke?? Hahahah! Lantak lah!



Ni...cheq nak habaq mai...(sila bagi peluang aku speaking utara, walaupon aku fail!), tak...camni, aku minta maaf kalau ada blog yang follow aku, tapi aku tak follow balik. Aku memang nak follow tapi...anda tidak meninggalkan jejak anda, link pon takde. Kalo aku klik gambo korang, just keluar aktiviti korang je, link takde. So...sila lah tinggalkan link korang kat comment entry ni ek. Ape la aku ni, jap anda...jap korang, hahahha!!! Sila bawa bertendang ye pembaca sekalian :)



Aku memang suka follow blog orang lain, yele...lagi banyak yang kita baca, lagi luas la pembacaan aku :)



Ape lagi, cepat, cepat, cepat tinggalkan link korang, aku nak buat operasi nanti. Leh aku bergonjeng gosip kat blog korang, miaahahahha!! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014