Monday, 22 February 2010

MELAWAT ORANG SAKIT

Ini cerita bebebebebeberapa hari yang lepas. Punya banyak bebebebebeberapa tu paham-paham le, maknanya berhari hari hari yang lepas, ehehehe!!! Aku g HKL (ye kot) tengok pak cik aku, baru pas operation. Ada ketumbuhan dalam otak, ngeri tuh. Kesian. Memang sedih. Sedih sebab selama ni dialah yang paling meriah, kalo ada acara keluarga biasanya dia lah juruacara (rasa cam dah lama je tak sebut perkataan nih, ;p)



Sekarang dah detact jadi cancer. Sedih. Aku sampai KL, g umah Ina, makan-makan. Pastu trus g hosital. Aku kalo bab hospital memang lemah lutut skit, ahahaha!!! Kalo dulu, baru jejak kaki kat pintu pak guard hospital, aku dah mula pucat, rasa nak pitam, wakakaka!!! Ntah hape-hape! Aku tak leh nak bau ubat, pastu dalam otak aku asik pikir hosital yang hantu & orang mati, ape la ko Ieda.... T_T



Tapi skang aku ok, sejak aku bersalin, tak raser aper pon ngan hospital, huhuhu!!! Ok, berbalik pada pakcik aku, kami semua berharap dia akan sihat, bertambah sihat, Insyaallah! amin!


Tu la pakcik aku, aku nak g dekat, malu alololo konon, huhuhu!!! (cam tak caye je aku ni malu baban) Aku tak tau sape yang menonggek baik tuh, yang pasti bukan laki aku, ekekek!! :)




Amanda semakin lasak, takmo tdo dalam kete dah waktu balik ke Ipoh, kalo telan Dunkin Donut No. 1 cam ayahnyer, ahahaha!! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014