Monday, 15 February 2010

TAKMO CERITA HARI KASIH SAYANG

Aku takmo sibuk-sibuk nak bercerita pasal hari kasih sayang, sebab hari-hari aku memang disirami dengan bunga-bunga cinta ;p miahahaha!!! Tolong jangan jeles, ehehe!!! Aku kalo hari cuti memang tak sempat nak menghapdet blog sebab aku sibuk bersilat didapur dan depan rumah. Owhh...tapi semalam malam sehinggalah malam ni aku takleh nak bersilat sangat sebab pembantu ku yang seksi ni demam.

Seksi tu kan, nampak pusat hindustani ;p


Cian anak aku...demam. Merengek-rengek, mujur ayahnya tak merengek sama, ahaha! ;) Semalam malam memang aku takleh tdo sangat, setiap setengah jam aku bangun, demah kain kat kepala anak aku, takut suhu tinggi sangat. Bab baby demam memang aku takut sangat, rasenyer semua tau apa akibatnya. Sambil tak leh tdo layan mc d. Hari ni dapor tutup, cuti raya cina, eh...bukan dapo ko memang selalu tak berasap ke ieda?? ahahah!!

Mc D yang membosan kan, kalo ada mamak delivery dah lama aku call


Ingat hari ni aku nak g kl, tengok pakcik aku ada operasi operation . Pastu ingat nak amik barang niaga sekali tapi cancel coz amanda demam dan laki aku pulak mata bengkak sebelah. Gaduh ke bang?? Tak ler..tak tau kene gigit pe, yang pasti bukan aku yang gigit, ehehe!! Eh...dapo tutup lagi lah...layan pizza pulak malam nih,


"bang-bang, coke takde lah...tak sedap makan piza takde coke,ayang kuar beli jap.." kata aku

"aishh...takleh nak bancuh air ke?? Macam la takde air kat umah nih" laki aku jawab

Wa...wa...wa...kan dah kene! Air pon malas bancuh ker ieda!!! ;p

Last-last aku bancuh nescafe o ais, minum dalam gelas coke, janji hitam macam coke! Ga..ga..ga..! ;p
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014