Tuesday, 9 February 2010

CERITA CERITI CERUTU

Ok, keputusan dah keluar. Dr Zambry adalah MB Perak skang. Esok mesti jalan nak masuk opis aku akan sesak, mesti polis penuh. Bos, esok tutup opislah, jalan nak masuk opis pon tutup, hahaha!! Oh! Bos tak bagi, takpe...tapi aku ingat nak cabut g tengok wayang dalam kul 11am, ehehe!! Aku nak angkut askar-askar opis ku yang jelitawan, eheheh!! Ok..ok...lupa kan cerita MB, politik, opis dah segala bagai yang menyerabut. Mmm...lama tak citer pasal keluarga, terutama anak dara ku yang sorang tu, blum ada anak teruna lagi, harap akan datang, insyallah.. heheh :)




Ari tu kami lepak Old Town, eh..bukan lepak, mencekik. Kami laki bini memang kuat makan, ehehe!! Order cam 6 orang yang makan tapi kami berdua je yang makan. Konon-konon order untuk anak aku roti stim, last-last aku ngan laki aku yang layan stim ngan roti tuh. Yum..yumm..





Sama je anak ngan bapak :)




Ko nak makan pe amanda? Lagi? Lagi? Takpe-takpe, nanti ayah ko abiskan, ehehe!!
"Eh, takpe ayah ko makan banyak-banyak. Tak gemuk pon, Makan lagi, lagi, dan lagi"
Biar ayah chubby, takde orang nak ngorat, eheheh!! :)



" Amanda, mama suh pilih cepat nak makan pe. Yang ko dok usha bro ensem sebelah tu nape!"




Dua-dua kelaparan, ahahah!! Maaf! Dapur mama tutup hari ni! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014