Monday, 8 February 2010

BILA LELAKI SENYUM-SENYUM KAT PEREMPUAN...


ADEGAN PEREMPUAN 1 :

Jalan-jalan window shopping ngan geng-geng. Gelak-gelak kuat2, bajet gempak orang nak tengok. Ngan pakai kasut tinggi, baju mesti nak sarung nangka, spek mata belalang atas kepala, lepak pulak dekat starbuck. Uishh...abis glamer lah, poket pokai, ehehe!! Order air 2 gelas share 7 orang. Ada pulak mamat yang tak hensem kat meja sebelah. Dressup pun bajet gempak tapi poket nipis. Mamat yang tak hensem senyum-senyum pada awek yang konon-konon hot. Awek konon-konon hot cakap kat member dia "Ee...ape la mamat sebelah ni, usha-usha i pulak! Geli lah!" "Ko kan cun, hot, mesti lah dia usha, opsss bukan ko je, kami pon! hahahha!!!" pecah satu starbuck bila awek konon-konon hot gelak.



ADEGAN PEREMPUAN 2:

Jalan-jalan kat shopping complex. Tengok-tengok baju, kasut. Lapo pulak, makan kat McD la, nak masuk Mc D ada plak group mamat-mamat sedang usha-usha. Malu..Jalan kengkonon sopan skit, baris nak beli makanan. Betulkan tudung. Suh member cop tempat. Betul tudung lagi, pastu mata tengok kat group mamat-mamat tadi. Dah amik makanan, g kat member. "Tengok mamat tu, dari tadi senyum-senyum lah!" "Ala...di senyum jer, bukan dia raba ko pon, hahha!! Dia suka kat ko kot ". Perempuan tu pon senyum-senyum balik penuh perasaan dan perasan.



Ahahaha!!! Jangan marah tapi slalunyer begitulah, ekeke!! Sebenarnya jangan la salah anggap kalo lelaki senyum/tengok korang, korang, dan korang. Sememangnya lelaki menghargai kecantikan dan kemanisan korang, korang, korang yang gadis ni. Jangan la tuduh tu lelaki gatal pulak dan jangan pulak perasan yang korang tu kengkonon best. Bak lagu SHANTY DAN MARCELL - KU HANYA MEMUJI . ehehehe!! tak caya, meh tengok lirik ni :


"Kuakui, tubuhku melonglai
Sempatku memuji dalam hatiku
Jangan fikir aku kan mencinta
Ku hanya kagumi, hanya memuji"


Kalo yang lelaki pulak tak yah la nak tenung pompuan sampai menembus, tejojol bijik mata, malu la pompuan tuh, kang takut tiba-tiba sedap tengah usha, sedar-sedar tengah makan high heel, amacam, sedap?? erkk..ehehhe!! :)



thanxx my dear google, bagi aku pinjam gambo :)

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014