Friday, 12 February 2010

BILA LELAKI DICABUL


Bila lelaki dicabul, dipeluk, diraba. Menangis. Menangis saja yang mampu. Tambahan bila perempuan yang cabul lelaki, lelaki itu hanya mampu merelakan sambil menitiskan air mata. Mak!!!! Tolong!!! Arrghhh....hanya mampu menjerit dalam hati! Tidak!! mengapakah aku?? Mengapakah aku yang diperlakukan sebegini rupa?? janganlah meng-apa-apa kan teruna ku(teruna ke? ehehe!!) Teruna la beb! ;p


*
*
*
*
*
*
*
*
*





"Cepat nak bagi aku raba, peluk, cium ko tak? Belasah kang!"

"Jangan lah....tolong, aku teruna lagi.."






"Mantaplah u ni! wow!"





" Tolong...aku merayu..jangan buat macam ni, makkkk!!!!"




(yang ni takleh buat dialog, aku tak tahan tengok muka budak laki tu, ahahahaha!!!!)





"Muuuahhh!!!! Dapat pon cium! ehehe!!"


:)


psstt...perempuan lebih ganas dari lelaki sekarang ni yek :)

26 comments:

  1. hahhahaha,..

    zaman dah berubah..
    dunia dah maju...

    ahaks..

    ReplyDelete
  2. haha! adoiii.. saya percaya memang orang pompuan ganas teramat sekarang ini. Nampak tenang tapi bahaya tau..

    ReplyDelete
  3. aduhaii..

    ganaz sungguh wanita sekarang ni kanz. huhuhu

    ReplyDelete
  4. serius! cua habis yg lelaki tu!!

    ReplyDelete
  5. dahsyat... adegan yg memang ingin kita tgk :P

    ReplyDelete
  6. hehe...tecik2 dh pandai usik boy eh! gegirl niiii...! :p

    ReplyDelete
  7. mak ai.. ganasnye budak pompuan tu!

    ReplyDelete
  8. hahahah...sabar je lah...takut je boy tu..

    ReplyDelete
  9. zaman dah m=berubah, dunia dah makin majuuuu..perempuan pun makin maju....ahahahah

    ReplyDelete
  10. hahaha...
    ade ke lelaki cam tu skrg?
    budak² je tu!!
    post lak gambar budak² jepun yang beromen tu..
    ekekeke..

    ReplyDelete
  11. time tadika dulu suka cium lelaki yang dom umah pengasuh sesama comel die tu

    ReplyDelete
  12. hhahaha ganas ganasssss!

    join my giveaway when ur free k..mana tau bole menang our delicious diaper cupcakes!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com/2010/02/join-our-diaper-cupcakes-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. olololo
    comelnya dia nangis
    i tak rela u...

    ReplyDelete
  14. ahaha..sian tul ngan boy tuh..sehabis daya duk ngelak..akhirnya dicium jugak ekeke

    memang ganaz la gurl tuh.. =)

    ReplyDelete
  15. hu...hu...ni nak dikatakan categori buli pun leh...(gambo tu )...tol ida...sebab kudrat lelaki lagi kuat dari kudrat pompan tol tak...that why pompan selalu kalah....gans la budak pompan dalam gambo tu

    ReplyDelete
  16. hehe..lawak..mcm2 emel best ieda dpt ek..bgs sharing2..hehe

    ReplyDelete
  17. hahaha.. ganasnyer.. hik3x...

    ieda macih ek g hadiah.. hajar dah terima hadiah tu hari rabu lepas.. tp masih lum di n3kan..
    macih bebanyak... :)

    ReplyDelete
  18. woh...ganas tu. nape tak masuk buletin utama yek?

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014