Wednesday, 24 February 2010

I ♥ BLOGGING!


Sudah setahun aku berblogging, masih setahun jangung lagi, ehehhe!!! Hingusan lagi...memang hingus tengah meleleh ni, sebab aku selsema, hahhaha!!!



Dalam setahun ni ada gak aku buat perubahan skit, skit jerk...tak banyak pon. Bukan berubah layout jer, eheheh!!!



Kalo dari segi isi penulisan, aku masih lagi cam hampeh, ahahaha!! (yang tak berubah) aku masih cerita cam dulu, life aku, persekitaran, pengalaman lepas dan kongsi ngan korang sume artikel (ceh! tak leh blah!) yang aku baca yang banyak nyer merepek, ekekeke!!!


Aku bagi grooming skit blog, wakakaka!!! Blog mau grooming gak weh ;p Aku maleh nak letak widget banyak-banyak, tapi kalo kurang sangat pon nampak kosong, bosan lah! Jangan lah terlampau banyak, bukan jadi berat je, gelebeh skali.




Pastu kalo menaip, aku tak de dah nak tulih cam konon-konon ayat bebudak sekarang, contohnyer aqeww = aku, gilew = giler, citew = citer, sal = pasal dan lain-lain lagi. Ape kejadahnyer perkataan ni?!?!?! ahahahhahaha!!!! Bile baca-baca balik, aku je paham, orang lain pening-pening lalat trus [ X ] kat atas nun, huhuhuhu!!! Maaf ya kalian semua :) wah...speaking indon aku pagi neh, eheheh!!!




Dulu masa mula-mula berblogging, aku masih dok dalam kelompok aku ajer, mama-mama gitew, ahahaha!!! Tapi skang aku mula join geng blogger yang lain, aku masuk forum (tu pon ikut angin, hahhaha!!) aku baca blog budak-budak dan otai-otai, sebab banyak tips leh amik dan share. Aku still ngan hot mama yang lain coz mereka banyak membantu aku dalam persoalan mengenai anak :) thanxx semua :)



Dan yang penting aku gembira berblogging dulu dan sekarang, hahhaah!!! Alhamdulillah dalam setahun ni lebih ni blog aku blum ada dicemari ngan kata-kata busuk kecuali yang aku taip sniri, hahhaha!!! Eh, aku tengah dengar lagu Lady Gagap lah, cam nak menari je skang nih! Hahahah!!!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014