Wednesday, 24 February 2010

I ♥ BLOGGING!


Sudah setahun aku berblogging, masih setahun jangung lagi, ehehhe!!! Hingusan lagi...memang hingus tengah meleleh ni, sebab aku selsema, hahhaha!!!



Dalam setahun ni ada gak aku buat perubahan skit, skit jerk...tak banyak pon. Bukan berubah layout jer, eheheh!!!



Kalo dari segi isi penulisan, aku masih lagi cam hampeh, ahahaha!! (yang tak berubah) aku masih cerita cam dulu, life aku, persekitaran, pengalaman lepas dan kongsi ngan korang sume artikel (ceh! tak leh blah!) yang aku baca yang banyak nyer merepek, ekekeke!!!


Aku bagi grooming skit blog, wakakaka!!! Blog mau grooming gak weh ;p Aku maleh nak letak widget banyak-banyak, tapi kalo kurang sangat pon nampak kosong, bosan lah! Jangan lah terlampau banyak, bukan jadi berat je, gelebeh skali.




Pastu kalo menaip, aku tak de dah nak tulih cam konon-konon ayat bebudak sekarang, contohnyer aqeww = aku, gilew = giler, citew = citer, sal = pasal dan lain-lain lagi. Ape kejadahnyer perkataan ni?!?!?! ahahahhahaha!!!! Bile baca-baca balik, aku je paham, orang lain pening-pening lalat trus [ X ] kat atas nun, huhuhuhu!!! Maaf ya kalian semua :) wah...speaking indon aku pagi neh, eheheh!!!




Dulu masa mula-mula berblogging, aku masih dok dalam kelompok aku ajer, mama-mama gitew, ahahaha!!! Tapi skang aku mula join geng blogger yang lain, aku masuk forum (tu pon ikut angin, hahhaha!!) aku baca blog budak-budak dan otai-otai, sebab banyak tips leh amik dan share. Aku still ngan hot mama yang lain coz mereka banyak membantu aku dalam persoalan mengenai anak :) thanxx semua :)



Dan yang penting aku gembira berblogging dulu dan sekarang, hahhaah!!! Alhamdulillah dalam setahun ni lebih ni blog aku blum ada dicemari ngan kata-kata busuk kecuali yang aku taip sniri, hahhaha!!! Eh, aku tengah dengar lagu Lady Gagap lah, cam nak menari je skang nih! Hahahah!!!

32 comments:

  1. i Love blogging too!!
    sebab dapat ramaaaiiii kawan baruuuu :)

    ReplyDelete
  2. Salam....
    New to blogging...
    Sesekali singgah la ke blog saya...
    Tahniah diucapkan sebab ramai followers(dah jadi follwers for this blog too)...

    ReplyDelete
  3. blogging best.
    tapi tak banyak mase laa

    ReplyDelete
  4. Happy 1st Anniversary utk blog ni..waaa..

    Ni kene wat tips ni camner nak kekalkan berblogging ni..hehe

    ReplyDelete
  5. sama la ieda...
    i love blogging tu...
    dairy kehidupan yang leh dikongsi bersama...

    ReplyDelete
  6. yaaa.. I luv blogging..
    bole kenal kwn baru like U hehe..

    ReplyDelete
  7. ooo dh setahun eh, tua lg blog kita..hehe..

    berblog mmg enjoy! hopefully kekal tiada yg mengdengki, nak mencemari blog ni dgn kata2 yg tak best didengar..eh dibaca! kan3x..

    ReplyDelete
  8. jom la blogging lagi, best kankankan?





    www.fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Baru setahun tp follower dh 500++.. best2.. ehek..

    keep on blogging.. =P

    nuff tido la..

    ReplyDelete
  10. hai ieda

    happy one year anniversary... i loveeee blogging too

    ReplyDelete
  11. same la ngan ena pon.. suke berbloghing cume kenkadang keranan kekangan mase yg buat x sempat nak wat n3 manyak2.. paling banyak pon 3 jer lam sehari tu pon susah nak jumpe... klu x satu jer kot.. hu3x.. x per.. janji ader gak n3 baru.. klu x nanti rindu nak mengetip keyboard utk publish n3.. he3x..

    ReplyDelete
  12. saya pun love blogging.. masa mula2 dulu mcm kalut skit, tp dah lame2.. teror skit kot hahah:))

    ReplyDelete
  13. keep on blogging ieda.. ada ramai peminat yang nk baca ni.. termasuk la ezan.. hehehehe...

    ReplyDelete
  14. blogging...tahun ni baru aktif berblog..lama dah ada blog tp xrajin hapdet..dulu xde follower skang adala dua tiga org..sesapa nk follow i mai la yer..(sempat iklan tu ieda! jgn marah ye..)..anyway, love reading bloggers n3..^_^

    ReplyDelete
  15. ieda, tanya skit..camner nk add nuffnang er? walaupun aku dah agak lama la jgk berblog..tp byk betul ilmu 'blog' aku tak tau..heheh..malunyer eden..:D

    ReplyDelete
  16. hassan - hye, ok dah ke blog kamu, sudah follow juga, selamat berblogging ya! :)

    ReplyDelete
  17. reen - xpe, jangan paksa, buat mana yang sempat dan termampu, ececece, menasih org pulak aku nih, ahahaha! :)

    ReplyDelete
  18. maraziey - ahahah!! sebenarnya dah setahun 3 bulan,thanxx. tipss?? oh, aku lom pro lagi, ehehe!! tips merepek salalu nya aku de, eheheh :)

    ReplyDelete
  19. hajar - ahaha! yup! yang penting, aku suka blog ko hajar! :)

    ReplyDelete
  20. alycia - eheheh!! eh, pic kat blog ko cun giler lah, hubby ko jurugambar pro kan, cantik pic2 :)

    ReplyDelete
  21. mamalieyna - ahahaha!! dah tua tu yang tak tahan, ekekeke! :)

    ReplyDelete
  22. fitri - memang bestt bro, ramai kenalan :)

    ReplyDelete
  23. my - eh, tu skit tu, cuba tgk cik epal blum setahun dah beribu :) blog dia memang best :)

    ReplyDelete
  24. lina - hye :) thanxx :) slamat berblogging

    ReplyDelete
  25. ena - ahahah!! takpe2, 1 entry sehari pon ok what :)

    ReplyDelete
  26. chugie - sama lah, skang blog ko best la, byk citer menarik :)

    ReplyDelete
  27. ezan - ekeke!! sama2lah kita berblogging ezan :)

    ReplyDelete
  28. kniedaz - ahahha!! takpe, sila2 boleh aje, dah ada folower kira best la tu :)

    ReplyDelete
  29. zueyie - nak malu penyer, takpe, eheheh!! daftar nuffnang dulu @ www.nuffnang.com.my, jawab survey, asang adds mengikut arahan. Kalo takleh lagi roger ieda ek :)ikut step ek

    ReplyDelete
  30. saya pun suka berbelog..

    Go blog... erk..

    ReplyDelete
  31. baru setahun jagung rupanya..samala ngan aku..haha..

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014