Monday, 22 February 2010

MANA YANG LEBIH OK?

Yeahh!! Morning! Aku masih dalam mode bercuti (bukan hari-hari ko macam tu ke ieda??) :) Pagi ni rase macam takmo pakai cantik-cantik g opis, eheheh!!! Jalan lengang lagi, malam tadi cina tak tido lagi, dorang main perang-perang, seronok gak kalo aku leh join, eheheh!! Kebabooommm!! :)


Owh! Aku dah tuko layout baru. Aku tak tau layout ni ok ke tidak tapi ni yang paling sempat aku buat. Maaf lah kalo korang datang umah aku ni, tengah sepah-sepah lagi, paku pon tak abis lagi, jangan risau...yang penting umah aku ni takkan roboh, ehehe! :)


Hari jumaat petang yang lepas (cam panjang jerk ;p), aku dapat komen dari kojah. Macam yang kat bawah nikalo leh klik, klik le, kalo tak..korang punya pasal lah ;p


Okey! Thanxx kojah coz bagi tau akak :) Akak tak perasan pulak tak leh baca coz rata-rata aku tanya, mereka kata boleh baca. Dan rata-rata yang aku tanya mereka memakai skrin orang kaya a.k.a skrin lebar a.k.a LCD, ehehhe!! So pic aku tu belah tepi dan tulisan kat tengah. Tapi kalo ikutkan, memang color merah tu macam sakit mata jerk, eheheh!!


Lepas dapat je comment dari kojah, aku trus tuko layout petang tu gak :) Balik sampai umah, aku tunjuk kat laki aku untuk tanya pendapat. Aku dapat jugak comment yang tanya nape tak guna layout yang lama coz yang lama lebih menarik. Aku pon tak pasti. Layout yang baru ni pulak cam lambat je nak menapak. Takpe lah, testing dulu, ngee... kalo sempat dtuko, tuko lagi. Macam salin baju gitew, ahakss! :)


So, kalau ada sesape nak bagi pendapat, silakan :) Segala pendapatan anda...pendapat lah (kalo nak share pendapatan korang ngan aku leh gak, eekeke!!) amat aku hargai :) Thanxx semua my frenzz yang gebu2, ehehe!! :)


Hey...hey...aku sekarang berada di awangan :) nak balik besut jumaat nih, nak jumpa my FIL, MIL & geng baru amanda, Nirina! :) Yeahhh!!! :)

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014