Monday, 1 March 2010

ENTRY SINGKAT, PENDEK. NAK CEPAT :)

Eee..cam lama je tak update, ececece padahal baru 3 hari, hahahah!! Aku baru sampai umah semalam, nak update dah tak larat. Pasni aku update ye, nak basuh baju dah kemas umah jap. Eh, hari ni aku amik cuti, lewat bangun g keje, kul 8.30 tadi aku hantar anak aku g pengasuh, senang sikit nak kemas umah dan main blog, eheheheh!!


* Aku blom approved lagi comment yang lepas-lepas, pas ni ek. Yang aku belum follow pas ni aku datang ek :)

11 comments:

  1. amboi .
    ank p umah pngasuh mak tibaii men blog .
    haha

    ReplyDelete
  2. wah makcik nie cuti jerk kan...jeles aku...

    psssttt aku inatkan salah umah tadi..ish2.ghajen betoi ko menggodek umah ko nie kan... :)

    ReplyDelete
  3. wahhh.. bercutian2 ye ieda.. bestnyerrr.. tingin gak nak sambung cui biler terlewat bangun td.. tp.. nan bisa lah!.. hu3x..

    ReplyDelete
  4. mesti best ieda bercuti nih...

    ReplyDelete
  5. hai..ieda..I'm back..hehe..miss u...rajin2 berkemas ye..

    ReplyDelete
  6. syiera - ahahaha!! biaser la beb :)

    ReplyDelete
  7. eida - ahahah!! aku cuti kejap je, bukan g mana pon, ehehhe umah kene cat baru, yang lama tulisan tak nampak, weh udate blog ko ceat! :)

    ReplyDelete
  8. ena - ahahah!! geram ieda penat! amik cuti jelah, sok baru isi borang, ehehehe!!

    ReplyDelete
  9. kak vee - hye..lama tak udate blog, pecite kak? miss u 2 :)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014