Wednesday, 17 March 2010

HARI NI TAK MAU LUNCH

Pagi ni tak tau nak breakfast pe, dari last week lagi, memang raser malas giler nak makan. Kalau tak makan takde tenaga pulak nak buat kerja-kerja amal kat opis, amal la sangat... ;p Semalam petang masa kat opis, ummi aku tepon,



Ummi : Ieda, ummi nak bawak amanda pegi Mc D la petang ni, nanti ummi amik dia kat umah pengasuh. Jom, ajak bad sekali.
Ieda : Ok, nanti ieda sampai umah, ieda call ummi, pastu ummi amik ieda ek, heheheh!! Ummi : Ok.


Aku kuar awal 15minit dari opis, hahhaha!! Cam best je kuar awal time yang lain-lain sibuk gelisah buat kerja tapi hati gedik nak balik.Babai korang, aku blah dulu! Haahahah!! Sampai je umah tengok2 laki aku pon baru sampai, rindu ek...sampai sama-sama, hahahha!! Pastu aku ajak laki aku g Mc D skali, tapi laki aku penat...ok, kesian pulak, bini dia je gedik2 nak berjalan-jalan, huhuhu!!!


Eh...jap-jap...panjangnyer aku melalut. Ekceli aku nak citer semalam pegi Mc D, dapat kupon free, untuk breakfast.
So pagi ni aku pegi ngan Mas, dari umah bos amik barang. Itu je nak citer. Sekian, hahahhaha!! ;p
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014