Monday, 8 March 2010

NASIB BAIK DIA GAY, KALO TAK DAH LAMA AKU TANGKAP CINTAN!

"Ee..smart lah dia kak, gentleman pulak tu! Cair kita tengok dia kak!" kata budak opis aku

"Woit! Dia gay lah! Tapi aku pon dengar citer dari orang lain, tak tau betul ke tak, hehhehehe!!" kata aku.

"Haa?? Betul ke?? Nasib baik dia gay, kalo tak dah lama aku tangkap cintan!" kata budak opis aku lagi.


Miahahaha!! tu lah dialog yang tak ditapis oleh LFN, hehehe!! Antara aku dan Mas...bukan Masjoko tapi Masithah. Berkenaan budak lelaki di opis ku. Aku pon tak pasti dia gay ke?? Tapi yang aku pasti dia budak yang baik, rajin bekerja, kalo nak pergi makan mesti tanya aku nak order ape2 tak, selalu tolong orang lain. Dan yang paling itu antara dia dengan ALLAH.
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014