Friday, 19 March 2010

CHUCKY LOADED LEMAK TEPU :)



Korang tau...al-jahat sungguh la bebudak opis aku nih, dapat pamplet pizza hut promo yang baru, diorang gantung kat pintu masuk opis. Aku yang meja depan pintu ni hari-hari terpandang je pizza chuncky loaded tu, heheheh!!! Cian aku kan...saje nak goda aku la tu, hahahah!!!



Tidak...tidak..tidak!!! Aku tetap tahan tak mau makan walaupon semalam mulut aku terpeleot cakap "Eh, jom makan pizza nak??" Oh pleaseee :) Please belanja aku, miahahaha!!!


Aku tak tau le sedap ke tidak. Pizza Chunky Loaded ni ada 10 lapisan, base dia nipis;


  1. Atas sekali - Mozarella chesee (kalo aku mesti mintak lebih sampai melimpah, bayar lebih sikit pon tak pe, janji banyak cheese :)
  2. Layer ke2 - ada tortilla strips (berselang-selang gitew, macam tikar mengkuang gitew, miahahah)
  3. Layer ke3 - Dice tomato (Aku tak suka tomato! Patut kulit aku tak cantik ;p)
  4. Layer ke4 - Chicken or beef topping
  5. Layer ke5 - Roasted veggie mix (sape tak suka makan sayur, lupakan saja niat nak makan pizza ni, hahahha!)
  6. Layer ke 6 - Tortilla crust - Ekceli aku tak berapas sukas dengans tortillas...miahahahas ;)
  7. Layer ke7 - Roasted veggie mix (see...sayur lagi, pizza ni untuk sape yang makan sayur je, huhuuh!)
  8. Layer ke8 - Mozzarella chesee..yum...yum... :)
  9. Layer ke9 - Napolitana sauce
  10. Crunchy crust


Sudah....siap! leh makan! :) Pizza ni pusing-pusing topping dia macam tu jugak, lebih kurang je semua, apa-apa pon....NASI, SAMBAL BELACAN dan IKAN KERING jugak yang sedap! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014